bu sitede bir kadına neden kilosu yüzünden regl olabiliyor musun diye soruluyor ?

bir soruya cevap verdim. hem de yardımcı olacak şekilde detaylı. cevaplardan biri, bana yönelik ‘regl olabiliyor musun bu beslenme’ ile oldu. bu soruyu bu sitede sıkça soruyorum. 155 boyunda, 45 kilo olan kişilere bile yazıldı bu.  bunu yazanların amacı nedir? bunun bir şiddet türü olduğunun farkında olamayacak kadar nasıl kötü kalpli olabiliyorlar? hem de yardımcı olunmak için detaylı verilen cevaplarda bile.

1. belki gerçekten kendileri ile kıyaslamak için soruyorlardır. saftirik miyim :/

20 mart 2021 16:19

2. Soruyu görmedim ama kötü niyetten değil cahillikten sorulmuş olabilir gibi geldi belki cidden merak etmistir (hakli demiyorum)

20 mart 2021 16:19

3. Ben görmedim, söyleyiş tarzını bilmediğim için yanlış yorum yapmak istemem süslü ama bazı şeyler regl düzenini etkileyebiliyor. Ben de 158im. 44 kiloya düşmüştüm bir ara ve regl olamamistim. Bir ara da if duzenine geçmiştim. O zaman da birkaç ay sonra regl olmada sotun yaşadım. Doktor 16 saatin üstünde açlık yaşamanın kadınlar için çok sağlıklı olmadığını söylemişti bana. Acaba bu yüzden soruyor olabilirler mi?

20 mart 2021 16:21

4. 1.55 boyunda 44 kilo biri olarak bence fikirsizlikten. 40 lı kiloları duyunca akıllarında çok fazla ince bir kilo canlanıyor sadece muhtemelen. Kendileri o kilolarda hiç olmadığı için kısa kadınların o kilolarda ideal görüntülerinde olacaklarını düşünemiyorlar.

20 mart 2021 16:22

5. Konu if değil süslü. Yani normal sorularda bile çok sık görüyorum bunu. Başkası kendisinden zayıf diye onu kendince üzmek için sorulduğunu görüyorum ve bu bence çok çirkin.

20 mart 2021 16:23

6. Bu arada 155 boya 41-42 kiloya da düştüğüm oldu kimi zaman 12 yaşından beri reglim gayet düzenli. Hiç düzensizlik yaşamadım. Gelip burada ama sağlıksız :(( diye zırvalamalarına bakmayın.

20 mart 2021 16:24

7. Anonim 8in kötü niyetli bir trol veya sarkazm yaptığını düşünüyorum.

20 mart 2021 16:25

8. "Sen kadın bile değilsin" demeye çalışıyorlar akıllarınca. 43 kilo, 160 cm boyundayken reglim öyle bir düzenliydi ki 1 gün bile şaşmazdı, karı ağrısı bile çekmezdim regl günlerimde. Çatlayın:)

20 mart 2021 16:25

9. bir anda çok kilo veren ve ciddi zayıf kişilerde amenore görülebilir.

20 mart 2021 16:25

10. 165 boyundayım 45 kiloyum. Reglim her zaman düzenli oldu ve hiçbir problem yaşamadım bununla ilgili.

20 mart 2021 16:26