bu sokak hayvanları nolcak cidden o kadar üzülüyorum ki?

elimden geldiğince besliyorum ama az önce köpekler besledigim köpeği ölesiye kovaladilar noldu bilmiyorum çok üzülüyorum. sadece iç dökmek istedim keşke bir çözüm olsa.

1. :( bilmiyorum artık bende üzülmemeye çalışıyorum

12 temmuz 2022 05:40

2. Ben de çok üzülüyorum süslüm kendi içlerindeki savaş, perişanlıkları, açlıkları bir yana insanlar artık sosyal medya etkisiyle daha da nefret ediyor köpeklerden. Ekşi sözlükte her gün itlaf edilsinler diri diri gömsünler diyen yazarlar görüyorum ve bu duruma aşırı üzülüyorum. Keşke hiçbir canlının canı yanmadan uzun vadeli bir çözüm bulabilseler

12 temmuz 2022 09:10

3. Besleye besleye bu hale getirdiniz zaten milyonlarca kedi köpek başıboş dolanıyo. Hepsinin topluca uyutulması ve yeni sisteme geçilmesi lazım avrupa abd'deki gibi. Sahibi ölen veya sokakta bulunan hayvanlar barınakta tutulup kısırlaştırıldıktan sonra sahiplendirilecek onun dışında sokakta kedi köpek yanlış. Yarın öbür gün kedi köpekten insana geçen virüs ortaya çıksa tr'de sağlam insan kalmaz, o kadar kontrolsüz bir durum var.

12 temmuz 2022 09:36

4. A6 için rahat olabilir ses çıkarıyorum

12 temmuz 2022 11:48

5. Sizin probleminiz bu hayvanlari cok insansilastirip degerlerini buyutmeniz. Halbuki inek gibi, koyun gibi bir hayvan kedi köpek de. Hayat da oldukca zor, hayvanlar birbirlerine pek iyi davranmiyor yani

12 temmuz 2022 12:34

6. insana alışkın, insanlarla sevgi bağı olan canlılar bunlar. neymiş uyutulmalılarmış. avrupa fareden geçilmiyor farkındaysanız, ya işe yaramasalar bile varlıkları bile mutluluk vermeye yeter. ama üstün insan ırkı (!) her şeyi yok etmeyi kendine hak görecek tabi (!) şu hayatta bir hayvanla bağ kuramamışlar, kimseye merhamet etmez. hayvan sevmeyen insandan hayır gelmez. şu anda dünya kaynakları epeyce kısıtlı ve insan nüfusu hızla artıyor yarın öbürgün zenginler de fakirler için bu şekilde bir karar alabilirler, o zaman da onlara hak verirsiniz.

12 temmuz 2022 13:49

7. Türk insanının çoğu bizim hayvanlara verdiğimiz değeri kendi onları doğurup sokağa atmış anne babalarından bile görmediği için bize saldırmaya devam ediyorlar. Bu halkla sorun çözülmez bunlar çözüm istemiyor ki kendileri gibi değersiz, vasıfsız, çözümsüz toplum istiyorlar. İzmir belediyesi barınaklara yatırım yapmaya çalıştığında da millete ittapar diye saldıran vasıfsız sürüsü yine saldırıya geçmişti paramızı onlara mı harcıyorlar diye. Bu toplum çözüm istemiyor bu toplum böyle yaşayıp gitmek istiyor.

Sokak hayvanı ne ya? Sokakta hayvan mı olur? Bu ülkedeki mahalle ve sokakların çoğu evet üstteki anonimler sizin gibi şerefsizlerin yaşadığı yerler, hayvanlar için güvensiz, zarar görebilecekleri, şiddete uğrayacakları yerler. Bu hayvanların yeri evdir, ne orman ne doğa(!) Ne de sokak. Sevilecekleri, bakılacakları bir Ev, alıp salmanın cezası da en az hapis olmalı. Ama sizin gibi peydahlanıp salınmış sevgisiz piçlerle bu toplumsal düzeye erişemeyeceğiz, bir kere sizi kısırlaştırmakla başlamak gerek işe.

12 temmuz 2022 14:31

8. bizim mahallede birkaç yıldır beslemeyle birlikte kısırlaştırma çalışmalarına çok önem verildi gönüllüler tarafından. bu yıl hamile olduğundan şüphelendiğim bir kedi gördüm sadece, onu da gözlemliyoruz. bu sayede varolan kedilerin de düzeni oturdu. yani mamaya ayrılan parayı kısıp kısırlaştırma için biriktirmek çok daha sağlıklı herkes için. birkaç tanıdık bir araya gelince çok daha hızlı ilerliyor bu süreç hem.

12 temmuz 2022 15:27

9. Burada ne parlak zekalar varmış ya belediyelerin hayvanları toplayıp kısırlaştırması mı gerekiyormuş... bu nasıl bir zeka, ne parlak fikirler ya. Dahi falansınız.

12 temmuz 2022 15:40

10. Hepsi uyutulacak ne demek ya hepsinin kısırlaştırılması gibi bir seçenek varken? Aptallar

12 temmuz 2022 16:13