bu soru şaka mı ya           ?

(link: https://www.suslusozluk.com/soru/sevgiliniz-sizden-pavyona-gitmek-için-izin-istese-ne-tepki-verirsiniz?i=4137143 link) özgüvensiz kezonun teki sevgilisi pavyona gitmek istedi diye kudurmuş cevaplarda da insanlara saldırmışlar arkadaşlar siz şaka mısınız sadece bir eğlence mekanı yani o kültürü bilmeden neyin nefreti bu ankarada yaşayanlar varsa daha iyi anlar hatta, ki çocuk sadece merak etmiş geneleve gitmek istiyorum dermiş gibi tepki vermişler siz ne düşünüyorsunuz buradaki insanların bu kadar yobaz olduğunu tahmin etmezdim ya

1. Ay ne bileyim süslü sanki çocuk karıya gidiyorum demiş gibi tepki vermişler bide cevaplarda ben sorun etmezdim diyenlere saldırmış kezolar bunda bu kadar büyütecek ne var anlamadım

30 temmuz 2023 13:00

2. Tamam ss siz problem etmezsiniz partneriniz böyle bir konu ile geldiğinde. Bir insanı pavyona gittiğini bilerek, sorun etmeyerek hayatına almak var bir de adamın durduk yere liseli cinselliği yeni keşfeden erkek gibi "pavyona gidebilir miyim" gibi saçma bir istekle gelmesi var. Kezo, yobaz gibi yakıştırmalar anlamsız. Meyhane ile pavyonu karıştırıyor olabilir misiniz bu bir.

İkincisi de acaba sizin partneriniz gidiyor da o soruda bu kadar tepkiyle karşılaşınca ilişkinizi sorguladınız ama yüzleşmekten mi korktunuz? Bu siteme anlam veremedim.

30 temmuz 2023 13:02

3. dogma buyume ankaraliyim. pavyon igrenc bir yer ve bunun "pavyon kulturu" diye guzellenmesine acayip sasiriyorum. erkek arkadasim gitmek istese sogurum, hicbir yakin erkek arkadasimin da boyle huylari yok. soru sahibinin neden bu kadar uzerine gidilmis anlamadim + bunun yobazlikla ne alakasi var aq

30 temmuz 2023 13:03

4. kons musun süslü? kimse ekmek parana bir şey demiyor giden gider ama sevgilisi olan evli barklı herifin pavyonda ne işi var?

30 temmuz 2023 13:03

5. Siz dansözü falan da kıskanıyorsunuzdur veya gece kulübüne falan da karışıyorsunuzdur heralde ahahaha hayır kons değilim sadece birkaç kere arkadaşlarımla gittim öyle kafanızda canlandığı gibi bir ortam yok kadınlar da gayet kendileri isteyerek yapıyor bu işi

30 temmuz 2023 13:05

6. Yobaz mi? Pavyon normal bir eğlence mekanı mi?

Bir sürü adamın bir kadın oynarken izlemek, belki yanına oturtup ellemek için gittiği mekan. Eğlence mekanı dediğin meyhane, bar veya türkü bar sanki. Buralara gitse 2 bin gelecek hesap orada 6 bin gelir aradaki farkı ne oluşturuyor hangi hizmeti alıyor ekstra hiç düşündüğünüz mü?

Yoksa içmeye giden meyhaneye, hem içip oyun havasıyla oynamaya giden türkü bara, başka türlü müzik isteyen de bara gidiyor normalde Yani.

30 temmuz 2023 13:06

7. Bu arada ben de ankaralıyım. Ve son anonimin de dediği gibi orada parasını kazanana kimsenin bir lafı olamaz. Yıllardır giden adamla bunu bile bile beraber olmaya da kimsenin lafı olamaz. Durduk yere özenip ben de gideyim yaa diyecek insanı eleştiriyoruz biz.

30 temmuz 2023 13:06

8. Neyse siz bu kafayla devam edin açık açık olmasa da gizli gizli gider sevgilileriniz merak etmeyin djdjd

30 temmuz 2023 13:07

9. Ss tamam da herkesin ilişkisindeki hassasiyeti farklı lütfen yani bunu anlamak çok zor olmasa gerek. İnsanların sorularına "bu onu kırdıysa demek ki bu konuda benden daha hassas. Ona göre yanıt vereyim." Diye düşünerek değil de, iyice yarasını kanatmak isteyerek cevap yazmak çok mu modern bir düşünce tarzı?

30 temmuz 2023 13:07

10. evet gece kulübüne de eşimi tek başına göndermem. beraber gideceksek belli başlı sadece herkesin kendi halinde içtiği fuhuş olmayanlara gideriz. dansözde oynatmam hiç bir yerde off cidden açık ilişkiye okeysen kendin yaşa millet karısını kocasını paylaşmak zorunda değil.

30 temmuz 2023 13:09