bu sozlukteki en guzel yazarlar kimler sizce?

1. ben cirkin bi insan olarak elendim mesela (

21 temmuz 2021 12:22

2. An 3 anlayamadım kimlerden bahsettiğinizi sadece apples ı anladım

21 temmuz 2021 15:25

3. Ben sözlükte kimseyi görmedim. Kimse de beni görmedi.

21 temmuz 2021 16:37

4. Nasıl yani süslü fotoğraf falan atılıyor

21 temmuz 2021 17:39

5. Ben rastlamadım süslü her baktığımda ya kedi ya ürün var :)

21 temmuz 2021 18:16

6. Busra diye esmer bir süslü var baya güzel bence, negatifpolyanna da güzel ve çekici bir kıza benziyordu. yine güzel süslüler görüyorum ama hepsinin nickini hatırlamıyorum malesef.

ha eski bir süslü vardı ki... bir İNSNA bu kadar mı duru ve güzel olur. sözlüğe üye olmamın sebebi bu süslüydü ama yıllardır görmedim fotoğrafını. nickini de hatırlamıyorum malesef.

21 temmuz 2021 18:48

7. hee anladim suslum an 5 yaa susluler monchild i cokkk merak ettim ya benzedigi unlu falan var mi

21 temmuz 2021 20:31

8. nye sildi fotoraglari peki bu arada tesekkur ederim susluuuu

22 temmuz 2021 00:10

9. benim dediğim süslü beyaz tenli ela veya açık kahvemsi yeşilimsi gözlü düzgün burunlu bir süslüydü. hatta Bi ara saçlarını kesmişti kısa saçlı fotoğrafı vardı. Bu bahsettiğim 3 sene önce falan olması lazım daha sözlüğü yeni keşfetmiştim ve hep bu yazara bakardım yeni foto atmış mı diye :d hangi ünlüye benziyor bilemedim ama. hatta yanlış hatırlamıyorsam kore kozmetiği hakkında yazardı maskeler vs. o süslü bunu okuyorsan ufaktan hayranındım ben kusur abakma dedidokunu yaptığım için lfşdşwşwş

22 temmuz 2021 00:33

10. An 6 ben o zamanlar yoktum maalesef bilmiyorum ama o kadar merak ettim ki

Güncel kişilerden söyleseniz de ben de meraktan çatlamasam olur mu sjsbxjd

22 temmuz 2021 00:58