bu sıcakta regl olan süslülerim dertleşme sorusudur?

tam olarak sökülmedim de, az az oluyorum. normalde sakin bir insanımdır üç gündür aşırı sinirliyim. bir yandan da üzgünüm. herkese bağırasım azarlayasım sonra da ağlayasım geliyor. sıcak da ekstra vuruyor. resmen yüzüm çökmüş aynada görünce iyice sinirim bozuldu. siz napıyorsunuz buraya venting şeklinde içinizi dökün süslüler

1. Süslü yazlıkta adetliyim şu an. O kadar berbat ki. Sürekli duş alıyorum. Denize de giremiyorum. Nem bir taraftan. Sinir geldi iyice.

28 temmuz 18:18

2. Menstrual cup ile regl olduğumu unutmuş biçimde tatil yapıyorum şu an valla herkese canıgönülden öneririm

28 temmuz 19:34

3. bakire olup normal ped ve regl külodu kullanan kardeşlerim bunu beğendi bile

28 temmuz 19:40

4. Menstural cupı bir türlü yapamadım arkadaşlar, sonra araştırdım aldığım marka kaynaklı da olabilir benim fiziki yapıma uygun değilmiş, zaten o kadar zorladım ki soğudum da.

Bu regl bikini/mayo vs nasıl oluyor kullanan var mı peki, yoksa yazın çile gerçekten

28 temmuz 21:52

5. A5 cup'i beceremedim, disc ilk denemede süper oldu. Şans vermek isteyebilirsin.

29 temmuz 02:40