bu tarz durumlarda ne yapiyorsunuz bi saf ben miyim?

selam herkese sadece sormak istiyorum deneyimli, olgun suslulere. arkadaslik iliskileriniz nasil oluyor bir yastan sonra? hep cikar iliskisi mi? bir iki “arkadasim” var, beni bi yere cagiriyor gibi yapiyor ama mesela donerken kendini biraktirmak icin cagirdigi belli oluyor. birakirim asla sorun degil ama benimle sozlesmesinin bir seyler yapmasinin her zaman kendisiyle alakali bi cikari oldugunu da fark ettim. bu sadece kucuk bir ornek. benimle nikah icin kiyafet bakmaya geldi, kendine bikini bakti lol. siz boyle insanlarla karsilasinca napiyorsunuz? tatli bi iyi ki dogdun mesaji bile atmayan birisi bu arada.ben mi sizce fazla dusunuyorum arkadaslik konusunda? benim aklima kimseden bir sey rica etmek gelmiyor, ben daha cok birlikte gecirdigimiz kaliteli vakte odaklaniyorum ve tabiki yardim istedigim zaman da oluyor tek dusundugum kendim degilim arkadaslik iliskilerimde

1. Yol vermenin zamanı gelmiş. Böyle tiplerle arkadaşlığın bisey kazandırmaz ki. Hatta güvenini ve tahammülünü bitirerek zarar bile verir.

6 temmuz 2022 22:15

2. Al benden de o kadar anonim1 dayanamiyorum yani sinek kucuktur ama mide bulandirir ya ayni o misal. Politikte olamiyorum

6 temmuz 2022 22:18

3. Haklisin anonim2. Sadece cocukca gozukmek istemiyorum o yuzden nasil bi yol izlerim diye bu soruyu sordum, varsa tavsiyen dinlemek isterim

6 temmuz 2022 22:24

4. yavaş yavaş uzaklaş aniden kesme zaten bu tür insanlara bir kez hayır dedin mi onlar gider

6 temmuz 2022 23:09

5. İnsanların %95'i böyle cidden hep bir menfaat hep bir çıkar. 30 yaşıma geldim bir tane çok samimi içten arkadaşım yok benim de

7 temmuz 2022 11:42

6. çıkar arkadaşlığı olacağına hiç arkadaşım olmasın daha iyi diye diye konuştuğum görüştüğüm kişi sayısını 5-6 ya indirdim. onlarında yarısı çocukluk arkadaşlarım. az insan çok huzur.

7 temmuz 2022 11:57

7. Süslü bir kere bunlar manipulasyon ustası tiplerdir. Sen yüzsüzsün,çıkarcısın dersen rol yapıp özür dilemeni bile saglayabilir :) hiiiiç girmeyeceksin o toplara. Ya görüşmeyi azaltacaksın ya da görüşünce ay beni acil suraya çağırıyorlar seni bırakamam diyeceksin (gündüzse özellikle). Kendin mesaj atıp aramayacaksın

7 temmuz 2022 18:41

8. Cok bozuldum ya, kendi erkek arkadasiyla double date gibi dogum gunumu kutlayalim diye cagirdik bi insan birlikte tatile ciktigi arkadasinin dogum gunune sirf karsidan karsiya gecme mesafesinde yarim saat gec kalir mi? Bana mi bozuldun diyince acikladim evet yani dogum gunumde biraz onemsenmis olmayi isterdim diye bu sefer de dedi ki saatlerce gec kalmadik ya ahshdjdj guler misin aglar misin

7 temmuz 2022 19:29