bu yuzuge hangi alyans yakisir sizce?

suslulerim merhaba ♥️ bu yuzuge hangi alyans yakisir? sizce tamamen sade mi olmali yoksa alyans ince tasli olabilir mi?

1. (link: https://imgyukle.com/i/oYC2TN https://imgyukle.com/i/oYC2TN)

6 ocak 2022 22:19

2. (link: https://imgyukle.com/i/oYCMO6 https://imgyukle.com/i/oYCMO6)

6 ocak 2022 22:20

3. Mesela son attigim fotodaki gibi bir alyans olsa yani ince tasli sizce yakisir mi? Yoksa abartili mi olur 😕

6 ocak 2022 22:21

4. sordugunuz alyans olabilecegi gibi dumduz ayni altin rengi de olur. her turlu cok guzel olur bence. tebrik ederim <3 darisi basima :))

6 ocak 2022 22:23

5. alyansta böyle tamtur taş tavsiye etmem süslü. bir yerden sonra bir dökülmeye başlayınca bir daha iflah olmuyor, değiştirmek zorunda kalırsınız. mutluluklar dilerim.

6 ocak 2022 22:28

6. Yüzüğünüze benzer olarak (link: https://www.abgarozasi.com/0,32-karat-yarimtur-vintage-alyans-rose Bu takımdaki ) gibi bir şey ya da (link: https://www.abgarozasi.com/Pirlantali-Vintage-Alyans Bu) tarz bir şey düşünebilirsiniz

Ayrıca (link: https://www.instagram.com/p/CXOeg6PNty1/?utm_medium=copy_link Tık tık)

(link: https://www.instagram.com/p/CT7VVidIFzx/?utm_medium=copy_link Tıksss)

(link: https://www.instagram.com/p/CLLuJNbrUNu/?utm_medium=copy_link Tıkkk)

6 ocak 2022 22:33

7. Alyansı taşlı almamanızı tavsiye ederim, ayarlama yapılamıyor. Kilo alsanı alyansı takamazsınız.

6 ocak 2022 22:33

8. Tamtur bana nedense bijuteri işi gibi geliyor süslü :) zevk meselesi tabii ki. Bence düz bir alyansla daha hoş olur. İlk yüzüğe bayıldım bu arada. Mutluluklar :)

6 ocak 2022 22:34

9. Süslüm bir tavsiyem yok ama oje numara ve markasını öğrenebilir miyim? :)

7 ocak 2022 02:29

10. A7 tabiki :). Pastel - bride 💕