bugün sadece 2 ayakkabı 1 pantolon 1 elbiseye 9,5 para ödedik ya delircem süslüler online çok göze batmıyordu?

1. markada skechers ve colin's yanlış anlaşılmasın en iyi modelleri de değil. öyle sırt pırt alışveriş yapan insanlarda değiliz uzun zamandır ihtiyaç olan 4 parça ya yarım asgari ücret vermek ne demek? gerçekten ruhum daralıyor artık.

22 mayıs 2024 00:54

2. ikinci el kullanmak lazım. ayakkabı tamam da giyim ürünlerini sıfır almak saçma ve gereksiz artık.

22 mayıs 2024 00:56

3. yani colin's pantolon 1250 lira ya süslü artık sorgulamayı da bıraktık, lcw den alsan iyice sağı solu yamuluyor tekrar alıyorsun bi üst marka fiyatı 2 ye 3 e katlıyor ama kalite yine yerlerde. beni yoran durum artık cebimden tonla para da çıksa aldığım ürünün kalitesine asla güvenemeyiruö.

22 mayıs 2024 01:01

4. Süslü 3 şey alıp marketten 1000 lirayla çıkıyorsun. Yani fakirlikten millet tek öğün besleniyor neredeyse.

22 mayıs 2024 01:05

5. a3 şöyle bi durum oluştu bende kıyafet, sosyal hayata ya da yatırıma büyük bütçe ayıramadığıkız için ben market alışverişine sardım bir de.

22 mayıs 2024 01:14

6. hayatım boyunca çok şükür istediğim çoğu şeyi aldım çok hesap yapmak zorunda kalmadım. şuan gerçekten genç kız olmak istemezdim. hani insan çok özeniyor ya.

eski fiyatlarla hep karşılaştırıyorum ve çok üzülüyorum :( 100 liraya 3-4 şey alırken mangodan şuan herhalde küpe bile alamam.

22 mayıs 2024 01:41

7. yani eskiden gözüm pek kalmıyordu ama şuan kalıyor cilt bakımı ürünü kıyafet iki kitap bile alsan kredilik oluyorsun

22 mayıs 2024 01:42

8. türkiyede yaşadığım sürece asla ikinci el kıyafet almam burada herkes keriz silkeleyecek yer arıyor. Evindeki giyilmekten eskimiş çaputuna dünya para isteyenler oldukça pazardan sıfır alırım daha iyi. Ayakkabı tamam ama colin's pantolona 1250 lira vermem ya lcw pantolon konusunda o kadar da kötü değil benim son zamanlarda aldıklarım hep uzun süre gitti.

22 mayıs 2024 01:55

9. En son 2018de dolu dolu kıyafet ve ayakkabı aldım hala aynı şeyleri giyiyorum işsiz olduğum için. Aralarda sadece ufak tefek iç çamaşırı çorap basic tişört falan aldım. 20li yaşlarımı hiç böyle hayal etmemiştim. Çok üzgünüm. Param olduğunda minimum 28 yaşında olacağım artık. Hiç yaşına göre giyinmiyor diyecekler muhtemelen çünkü her şey içimde kaldı

22 mayıs 2024 08:46

10. Cook uzun suredir dolabimdan giyiniyorum. Alisveris yapmiyorum. Verecek paramiz var belki yok. İsin enayi yerine konma kismina katlanamiyorum artik. 3 kurusluk mali 3 bine satiyorlar. Bunu protesto etmeye devam edecegim.

22 mayıs 2024 09:48