bulaşık makinesi için hangi deterjanı kullanıyorsunuz, daha az zararlı bir ürüne geçmek istiyorum?

fairy kullanıyorum ama bulaşıklardan kokusu çıkmıyor, çok rahatsız oluyorum. daha doğal/organik bir ürün arıyorum aslında küçük bebeğim var çünkü. öneriniz var mı kızlar?

1. Bimden alıyorum memnunum.

25 ocak 2020 00:40

2. frosch kullanıyorum ben memnunum da.

25 ocak 2020 00:46

3. Pril x8 kullanıyorum memnunum

25 ocak 2020 00:48

4. Fairy platinium çok memnunum. Ben de koku kalmadi hiç.

25 ocak 2020 00:50

5. Şoktan mintax tablet aliyorum süslü hem fairy gibi fosfatsız hem de koku falan yapmiyo .oldukca da uygun fiyati

25 ocak 2020 00:58

6. Toz olanlari tercih edebilirsiniz, belki makineniz tablet olanlari tam eritemiyordur ve koku kaliyodur(kisa programlarda da bu sorun yasaniyor) kisa programlar icinde toz olanlar oneriliyor

25 ocak 2020 01:04

7. Ben de fairynin kokusundan rahatsızım çok, paketin bitmesini bekliyorum. Daha önce green clean kullandım temiz içerikli, ilk 1 ay herşey çok iyiydi ama sonra bulaşıklar benim makineye koyduğum halindwn daha kirli çıkmaya başladı

Makineyi boşken temizlediğim halde böyle oldu ve ne tuz ne parlatıcı fayda etmedi. Öylece duruyor son bir paket deterjan kullanamadım. Yani aradığınız ne bilmiyorum ama greem clean kesinlikle değil.

25 ocak 2020 01:07

8. Bebeğim olduktan sonra mümkün oldukça organik içerikli temizleyicilere geçtim. Bulaşık makinesi deterjanı olarak u green clean jel kullanıyorum aynı markanın el bulaşık ve çamaşır makinesi deterjanlarını da kullanıyorum. Memnunum. Ha bir fairy gibi ya da finish gibi parıl parıl parlamıyor güzel temizliyor bu yeterli benim için. Sağlıkla büyütün bebeğinizi.

25 ocak 2020 01:19

9. Frosch tableti ikiye bölüyorum, her yıkamada yarım tablet kullanıyorum.

25 ocak 2020 02:03

10. prilin sıvı makine deterjanıyla yıkadıktan sonra kısa programda beyaz sirkeyle çalıştırıyorum. hem deterjan kalıntısı kalmıyor hem de bulaşıkları parlatıyor.

25 ocak 2020 15:21