bulaşık makinesi tableti önerisi?

migros ya da zincir marketlerin tabletleri nasıl? memnun musunuz? uygun fiyatlı ve aşırı kimyasal kokmayan bir ürün olsun istiyorum

1. Tüm hepsini denedim şu marketlerin kendi markaları hariç. En temiz yıkayanı fairy platinium plus, en kokusuz olanı ve yine temiz yıkayanı finishin klasik tableti ortasında kırmızı boncuğu olan

25 ekim 2022 09:25

2. fairy uzun vadede makinada koku yapıyor

25 ekim 2022 10:17

3. Soruda marketlerin kendi markaları ve uygun fiyatlı olanlar sorulmuşsa cevaben fairy ve finish yazmazsın ya dalga geçer gibi...

Ss cim migrosun ürünleri iyi. Deterjan kategorisinde migros ve şok iyidir. Bir de makine parlatıcısı kullanıyoruz bind marka o da iyi. Ama bind hangi marketin ürünü bilmiyorum.

Zaman zaman da rossman dan alıyoruz tablet deterjanları. Çok avantajlı kampanyalar oluyor

25 ekim 2022 10:26

4. evet süslü o kokutuyor finish al geçer

25 ekim 2022 10:40

5. Teşekkür ediyorum süslüler cevaplar için. Ben de özellikle fairy ve finishin quantum max ve ultimate serilerinde koku sorunu yaşadığım için almıyorum artık.

25 ekim 2022 11:04

6. Geçenlerde fiyatlar yüzünden ilk defa Migros'un tabletini aldık ama ben hiç memnun kalmadım. Makineye temiz koymamıza rağmen bulaşıkların üstünde bi tabaka bıraktı ve tam temizlik hisssi vermedi. Bir de suda eriyen plastik paketi yok hepsi tek tek poşette; onu aç koy vs uğraşmak istemiyorum açıkçası bi daha almam.

25 ekim 2022 11:55

7. Eşim kokuya çok hassas ve bulaşıklardan hep koku alıyordu. En son finish %0 a geçtik. Hiç koku yok çook memnunuz. Fiyat uygun değil ama hep kampanyalarda denk getirip baya avantajlı fiyattan alıyorum. Koku sıkıntısı için kesinlikle öneririm. Ama jeli çok iyi yıkamıyor onu hassas yaldızlı vb porselenlere kullanıyorum. Genel olarak tablet ve parlatıcısı rocks 🤘🏻

25 ekim 2022 13:32

8. süslü hangisiydi hatırlamıyorum ama farkı yaratan sanki kapsül olmaması. ben genelde eski tip tabletlerde daha çok randıman alıyorum ancak onların sorunu da biraz daha fazla çiziyor olması sanki

25 ekim 2022 14:22

9. Kokudan iflahım kesildiği için ben dümdüz migros tablet kullanıyorum, bulaşık yoğunsa bir iki kapak da çamşır suyu ekliyorum.

25 ekim 2022 20:42

10. Finish yeşil kokusuz