Benden daha iyisini bulacaksa bulsun diyorum
evet burnum alnımda kulaklarım çenemde gözlerim yanaklarımdaymış gibi kendimi tuhaf hissedip beğenmedi heralde diyorum. sabaha kadar da suratımı inceleyip gariplik arıyorum.
Kızlar buluşma dediğiniz birbirinizi ilk defa fiziken gördüğünüz buluşma mı?
Fotoğraflarımdan farklı mıyım, neremi beğenmedi, beğenilmeyecek biri miyim diye oldukça sorguluyorum bi süre sonra da kendime geliyorum ama beğenmek zorunda değil sonuçta. Ben kendimi beğeniyorum elbet bi başka beğenen de olur bi gün
Benimki biraz daha farklı. Daha önce karşılaştığımız muhabbetimiz olan biri beni hoş bulduğunu söyledi sonra görüştük adam ortada yok şimdi
Benim bi kere basima geldi ben de o kisiyi begenmistim anadolu yakasinin uzaak bir yerinden beni avrupa yakasinda evime kadar birakmisti saat gec oldu diye.gun de iyi gecmisti dedim bidaha yazar falan.flortoz bi bulusma degildi ama begenmemis resmen ya konusma seklim ya tipim :D cok guzel gun gecirdim ve bitti gitti ne yapabilirim kii..occupidden tanismistik
Soru sahibi ben bunu anlamadım cidden ya. Muhabbetiniz de varmış sonuçta. Nasıl biri olduğunuzu az çok biliyor. Görüntünüzle ilgili değildir bence. Buluşmanın içeriğini bilmiyoruz ama belki uyuşmamışsınızdır ondandır ya da ona göre fazla geri durmuş olabilirsiniz.
Suslum zaten en fazla 1 saat oturduk işlerimiz vardı onda da gayet hoş bir sohbetimiz oldu. Dediğim gibi daha önce 3 4 defa denk gelip ayaküstü konuşmuştuk hatta daha bakımsız hallerimi görmüştü. Bı anlam veremedim sormadim da açıkçası. İnsan bı düşünüyo yine de . Neydi amacı diye. Neyse keyfi bilir yapacak bir şey yok :)