bulunduğum yere file market açıldı, almamı önerdiğiniz şeyler?

hep burası hakkında olumlu yorum görüyordum ancak bulunduğum şehirde yoktu. bugün sadece bi bakmaya gittim, özellikle kendi markalarının çok fazla atıştırmalık çeşidi var. onun dışında bazı peynirler vs bimden bile ucuz. atıştırmalık veya temel gıda, almamı önerdiğiniz neler var? aylık mutfak alışverişi zamanım da geldi çünkü

1. Hazır kurabiyesi var süslü dilimleyip fırına veriyorsun. Starbucks tadında oluyor kesinlikle dene. Harras markalı ürünler kendi ürünleri şans vermeni öneririm gerçekten çok iyi. Hazır yemekleri var onlara bir bak derim.

11 kasım 2021 16:20

2. bize yakında yok ne yazık ki, ama etinin güzel olduğunu duydum. zaten migros'un bir altı, kalitesiz değildir. şok'un bir üstü gerçi şimdi düşününce :)

macro>migros>file>şok sıralaması tam olarak bu firmanın market zincirlerinin.

11 kasım 2021 16:22

3. file migrosun üstüdür, hem fiyat olarak hem statü(?) olarak. macrocenter ve migros arasında bi yerde file.

11 kasım 2021 16:30

4. Bulunduğum yerde bildiğiniz file>migros gibi bir şey olmuş o yüzden o bu kadar heyecan yaptım sanırım. Ama kalitesinin de iyi olmasına sevindim açıkçası çünkü migros fiyatlarına yetişilmiyor.

Kurabiyesi ve donmuş gıdalarını deneyeceğim, teşekkürler

11 kasım 2021 16:32

5. Harras zencefilli tarçınlı kurabiye

11 kasım 2021 17:05

6. Kajun baharatını çok sevdim ben. Limonata özütü de güzel. Kurabiyeyi beğenmedim.

11 kasım 2021 17:15

7. Etini çok seviyoruz. Bu fırın kısmında satılan börek ve kruvasanı çok güzel. Bir de harras marka çayı çok iyi

11 kasım 2021 19:11

8. Bu arada bence de macro>file>Migros fkfmfk

11 kasım 2021 19:12

9. Edirnede mi yasiyorsunuz? Edirneye de acilmis sanirim. Burdaysaniz tam olarak lokasyonu tarif edebilir misiniz?

12 kasım 2021 01:15

10. önerileriniz için hepinize teşekkürler cidden ^.^

ayrıca evet edirnedeyim, meyve tabağının o tarafta kalıyor. o taraftaki şok marketin sırasında, gözden kaçırmanız gerçekten imkansız gibi bir şey zaten

12 kasım 2021 07:01