bumble bff modunu kullanarak arkadas edinen oldu mu yoksa herkes mi boyle garip?

istanbul'da yeniyim, 2 haftadir falan sadece bumble bff modunu kullaniyorum. 3-4 kizla muhabbet olunca whatsapp uzerinden konusmaya basladik ama resmen ben yazmasam kimse yazmiyor, muhabbet akmiyor. madem arkadas bulmak icin kullaniyorlar neden konusmayi devam ettirecek caba gostermiyorlar ki? anlamadim insanlari, burada herkes mi boyle yoksa bana mi denk geldi?

1. seninle olmayacagini dusunmusler demek ki. niye karsi tarafa bok atmak yerine bi sure konustuktan sonra seninle arkadas olmak istemediklerine karar vermis olma ihtimallerini dusunmuyorsun?

31 temmuz 2022 15:28

2. Ah bu a1'ler... Whatsapp'a gecelim diye ben teklif etmedim hicbirinde. Belli bir muhabbet kurma ve yakinlik asamasindan whatsapp'a gecilmek isteniyor, ben de numarami paylasiyorum haliyle ve bu noktadan sonra mesajlara yarim yarim cevap atmalar basliyor. Hic sekmedi bu durum, bir ikisinde olsa demek ki kafamiz uyusmadi ihtimalini aklina getirirsin ancak hepsinde olmasi epey tuhaf ve nezaketsiz duruyor. Kaldi ki, gunlerce muhabbet ettikten sonra birisinden numarasini istiyorsan kafanin uydugunu dusundugun icindir.

31 temmuz 2022 15:32

3. Süslü aynı durum bende de yaşandı. Ben date modunda kullanıyorum. İnstagram ve wp geçildikten sonra eskisi kadar yazılmıyor. Biriyle zaten hemen buluştum, diğerleriyle aynı dediğin gibi konuşma sekteye uğradı, akmadı. Hepsini sildim o yüzden.

31 temmuz 2022 20:31