bumble kullanan süslüler dertleşelim mi biraz?

1 aydır kullanıyorum doğru düzgün 1 kişi bile çıkmaz mı koca uygulamada? erkeklerin sürekli tripli hallerinden, günlerce konuştuktan sonra birden unmatch etmelerinden, daha selam vermeden instagram isteyip akşam buluşalım demelerinden bıktım. reddedince de fakesin sen diye darlıyorlar profilim verified olmasına rağmen ve kötü şekilde bitiyor konuşma. ister istemez etkilenip üzülüyorum açıkçası çok takmamaya çalışsam da modum düşüyor. hayatımda biri olsun istiyorum ama psikolojim de etkileniyor maalesef. sizde durumlar nasıl?

1. Ss ben de fırsatım varsa erken buluşmayı tercih ediyorum, gereksiz bir tiple günlerce yazışmaktansa ama bazıları görüşünce anında sevişme borcum varmış gibi davranıyorlar onlara anlam veremiyorum. Bunun dışında sohbet edebildiğim düzgün insanlarla tanıştığım seviştiğim oldu ama biraz kafa dağıtma amaçlı kullanıyorum ben. Kafamın çok iyi uyuştuğu, ciddi ilişki düşünebileceğim biri bırakın bumble'ı dünya üzerinde yokmuş gibi bir his içindeyim.

He bir de aklıma geldi biri muhabbeti iyi konumu da yakın diye mutlu olmuştum, sonra adam ilk buluşmada evine gitmeyi reddettim diye tavırlı tavırlı laf sokmuştu bana, bazıları bu haddi nereden buluyor merak ediyorum. Ama sınırlarıma saygı duyduğunu gösteren normal adamlara da rastlıyorum neyse ki

9 kasım 2023 14:14

2. ay süslü o kadar haklısın ki, bumble da bir tık daha kaliteli insanlar var diye indirdim bir de kafam dağılsın iki flört edeyim mutlu olayım diye, reglim sevişemedik diye ghostlayan mı dersin, iki lafı bir araya getiremeyen mi dersin, konuşup durduk yere unmatch yapan mı... ilk buluşmada evine çağıran... ben de doğru dürüst biri ile tanışamadım. nereden bulacağız düzgün flört :(

9 kasım 2023 14:25

3. valla artık bir grup kuracağım bütün kızlar normal erkek arkadaşlarımızı birbirimizle tanıştıralım matchleştirelim diye bu böyle olmuyor.

9 kasım 2023 14:26

4. Son yazdığım yanlış anlaşılır olmuş, adamla daha buluşmadan mesajda evine gelmemi istedi, ben de şakaya vurarak reddettim önce bir dışarıda görüşseydik diyerek. Sonra da hani komşuyduk vs diye önce benim goygoy sandığım ciddi olduğunu anlayınca da şok olduğum bir triple karşılaştım. Hani yüz yüze bir bira içsek belki zaten hadi eve gidelim de sevişelim diyeceğim ama adamın buna bile sabrı yok :)

9 kasım 2023 14:32

5. A2 grup iyi fikir valla beni de yaz :) ama benim çevrem çok dağıldı istanbulda arkadaşım kalmadı pek biraz da ondan sardım aslında bumble'a

9 kasım 2023 14:33

6. aynı sorunu yaşıyorum süslüm, seni o kadar iyi anlıyorum ki... geçenlerde bir adam denk geldi hahah alkol yok/sigara yok diye işaretlemiş. dinden dolayı mı diye sordum, evet ama seks onlardan birisi değil haberin olsun dedi :d yani seks yapıyorum dedi. daha sonra da numaran? yazdı. ben ilk başta anlayamadım ahahhaah sonra meğerse numaramı istiyormuş, daha önce bu kadar kaba bir soru sorma şekli ile karşılaşmadığım için garip geldi. bununla birlikte ilk kadınların mesaj atması bir yandan iyi, bir yandan da erkeklerin egosundan geçilmiyor. eşleşip, mesajdan sonra yazmayanlar mı dersin, hemen buluşmak için baskı yapanlar mı dersin gerçekten garipler. bir tepki gösterdiğinde de "ağbiii date uygulaması bu amerika'da böyle değil yaniiiii" triplerine giriyorlar. kardeşim sen şu zamana kadar insan olabilmenin herhangi bir koşulunu yerine getirmemişsin ki ne date uygulamasından bahsediyorsun :d zaten her yer hastalık dolmuş iken birileri ile bu uygulamadan görüşmek bana da mantıklı gelmiyor. öyle duruyor ama aktif kullanmayı bıraktım açıkcası.

9 kasım 2023 14:34

7. evet biraz insanlıktan nasiplerini almış olsalar, iki yol yordam bilip kibar olsalar sevişeceğiz zaten.

a1 işe yarar mı dersin çöpçatanlık grubu :D

9 kasım 2023 14:47

8. Çöpçatanlık grubunu çok belli etmeden "aa böyle birisi vardı, sana uygun isteklerine uygun" şeklinde yapacaksak ben okeyim :d diğer türlü işin işinden çıkamayız hahaha ama arkadaşlık grubuna da açığım, daha önce burada bir sürüüü arkadaşlık grupları gördüm ama çok tutmadı belki burası az ve öz olarak kalır...

9 kasım 2023 15:02

9. cümlem yanlış anlaşılabilir, düzeltmek amaçlı tekrardan yazıyorum. yani iki tarafın birbirinden istedikleri ve istemedikleri mutlaka vardır, belki bir şekilde ortak noktada buluşabilecek kişiler vardır. yoksa erkeklerin isteklerine uygun bir yerden bahsetmiyorum.

9 kasım 2023 15:03

10. a3 seni çok iyi anladım. sırf bekar bir erkek ve bir kadın var hadi match edelim demekten ziyade bu ikisi iyi anlaşır kafasıyla yürümek daha verimli olur.

9 kasım 2023 15:23