bundan iki üç sene önce bana büyü yapıldığını öğrendim. ne yapacağımı bilemiyorum?

süslüler ne yaparım ne söylerim bilemiyorum. dumura uğradım lütfen akıl verin. az önce annemle kahve içerken laf lafı açtı. bu durumu söyledi. şok oldum. 24 yaşındayım. 8 yıllık ilişkim var. üniversitede ailemden ayrı tek başıma evde yaşıyordum. haftasonları ailem geliyor benimle kalıyordu, haftaiçi de sevgilimle kalıyorduk. evime çok gelip giden olmuyordu. olay şu: üniversite 2. sınıfta bir dönem çok kötü günlerim geçiyordu. sınav stresinden ağlama krizlerine giriyordum. psikologa gittim. ailemi görmek istemiyordum. sürekli evde olmak sevgilimle vakit geçirmek stiyordum ama iç sıkıntılarım hiç bitmiyordu. annem de o dönem bir hocaya gitmiş. başka bir arkadaşının işi için. çok saçma bu arada yani hayatımda daha öncr annemin de hocaya gittiğini vs hiç görmemiştim. evet annem inançlıdır ama hiç böyle işlere inanmazdı. ben de açıkcası pek inançlı biri değilimdir. neyse. kadın anneme senin kızınun ev kapısında domuz yağı var. kızın zor durumda falan demiş. anneme okunmuş tuz şeker su vs vermiş. annem başta inanmamış ama benim evime geldiklerinde gerçekten dış kapı üstünde bir el şeklinde yağ izi görmüşler. silmiş etmiş. zaten sonra önce kız kardeşim sonra annemler yanıma taşındı. süreç içinde de okulda başarım arttı. vs vs. asıl ilginç olan kısım şu ki tam da bu dönemlerde sevgilimin annesinin bir arkadaşı vardı. kadın kara büyü vs yapıyordu. ve ben bu durumdan hep çok çekiniyordum. dediğim gibi sevgilimin ailesinin böyle biriyle arkadaş olması beni geriyordu. büyüyü söyleyen kişi anneme kimin yaptığını söylememiş. ama şimdi düşününce acaba diyorum. sevgilim yapmış olabilir mi. çünkü evimi gerçekten çok çok az kişi bilirdi. sevgilimle aynı evde yaşardık. sürekli inişli çıkışlı bir ilişkimiz var. onu çok seviyorum. yakıştıramıyorum bu durumu ona. gerçi hala büyünün varlığına da inanmıyorum. ama kimşe konuşacağımı da bilemedim. çok sinirlerim bozuldu. gerçekten büyü diye bir şey var mı? yani ben stresle baş edemediğim için o dönemi öyle yaşadığıma inanmıştım. bunun sebebi büyü olabilir miydi? annemlerle sürekli kavga ediyordum onları hiç görmek istemiyordum. çok yalnızlaşmıştım. yani kız kardeşim o süreçte sürekli benden gizli yemeklerime okunmuş tuz şeker su vs eklediğini söyledi. bunlar cidden etkilemiş olabilir mi? o süreçte bir iki psikolog görüşmesi de yaşadım. sonra ailece yurtdışı gezisine gittik. sonra ailem yanıma taşındı ve iki sene önce de o evden taşındık işte. ya bu gerçekten olabilir mi? bir de inanamadığım nokta şu bu büyü gerçek bir şeyse bunu kim yapmış olabilir ki? evimi ailem sevgilim ve iki arkadaşım dışında kimse bilmezdi. annemin teorisine göre sevgilim ya da onun annesi ailemden uzaklaşmam ve onlara yaklaşmam için bunu yapmış olabilir. ya da belki tanımadığım biridir diyo. bense sürekli sevgilim olabilir mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. lütfen bana yardım edin kafam çok karıştı

1. Hangi dine mensupsunuz?

25 temmuz 2020 14:35

2. A1 açıkcası bende tam olarak böyle düşünüyordum. Her zaman. Ama annemin el izi gördüm demesi. Bir de olayların bu kadar denk gelmesi çok şaşırttı. Dediğim gibi o dönemde psikologa da gitmiştim. Bana stres yaşadığımı vs söylemişti zaten.

A2 ailem müslüman. Annem inanıyor. Ben herhangi bir dine pek inanmıyorum.

25 temmuz 2020 14:38

3. Bilmiyorum a4 bi an heyecanla çok detay verdiğimi fark edemedim. Dediğim gibi kafam çok karışmıştı. Tanınmam da mühim değil aslında beni tanıyan çıksa üzülmem. Sadece  hesabım ifşa olmasın yeter :)

25 temmuz 2020 14:40

4. Neyse cevap verdiğiniz için yazayım. İslamda büyü var. Müslüman biri büyüye de inanır. Müslüman olmayan birinin neye inandığı kendini bağlar. Ancak İslamda büyü bu şekilde (kapıya domuz yağı) ile yapılmaz. Bu tamamen şehir efsanesi. Zaten kapıdaki izin ne ile yapıldığını bilmeniz gözle mümkün değil (laboratuvar sonucunuz yok). Böyle şeylerle uğraşan insanlarla bir araya gelseniz o enerjiyi hissedersiniz. Açık bir platform olduğu için nasıl yöntemlerle yapıldığını ve tutma şartlarını anlatmayacağım. Fakat şuna %100 emin olun ki üzerinizde büyü olsa Allah gelse sizi fikre inandıramaz.

illa bunun peşine düşeceğim derseniz ve gücünüz yeterse kadifekalede maddi kazanç peşinde olmayan biri var, araştırın ben isim vermek istemiyorum. Son olarak hacı hocayım diye dolaşanlara para kaptırmayın.

25 temmuz 2020 14:51

5. a5 ya ben kapıda yuvarlak bir leke gördüm sonra. Ama kapıya benden öncekiler sticker falan yapıştırdı onun izi kaldı sanmıştım. Öyle üzerine düşmemiştim yani. Annem psikologa gitmemi destekleyen kişiydi zaten. Ve ayrılmamı da istediler o dönem ama dediğim gibi ben pek onları dinlemediğim için hayır demiştim. Zaten sonra tanışmalar vs başladı daha yakından tanıdılar sevgilimi. Böyle bir talepleri olmadı.

Sevgilim benim aksime büyüye vs inanırdı. Ve bir keresinde benim evimin bulunduğu ilçede o annesinin arkadaşını gördüğünü söylemişti. Hatta kadın bana gül yollamıştı. Şaşırmıştık burda ne işi var diye. Gülüp geçmiştik.

25 temmuz 2020 14:53

6. A2 teşekkür ederim cevap için. Açıkcası içim rahatladı. yani böyle bir şeyin olma ihtimali yok diyorsunuz. Annem herhalde boş bir insana inandı ve gerisi de saçma tesadüfler olsa gerek. ben sadece anlamlandıramamıştım olayı. Bu açıklama iyi oldu. :)

25 temmuz 2020 14:57

7. Olası işlemleri dediğim gibi yazmak istemiyorum ama ne büyü yapması ne büyü olup olmadığını anlaması kısa ve basit bir iş değil. Size temas etmeden ikisi de, hele ki ilki, hiç mümkün değil. Hocanın büyüyü bulması bile en az 3 gece.

Bu tarz sorulara hep yazdığımı tekrar yazayım: bende büyü mü var acaba diyorsanız %100 yoktur.

Yazdıklarımın hepsi de büyü yapılmış, büyü bozulmuş ve kadifekaledeki kişi ve kara büyü yapandan (eskiden o da kadifekaledeydi) edindiğim bilgilere dayalıdır.

25 temmuz 2020 15:12

8. A2 merhaba dört yıl önce eski nişanlısı bana büyü yaptı. Muskaları buldum kadın da itiraf etti zaten. Bana bunu bozdurmadan evlenemezsin dediler ama bir hoca biliyordum o da çok yüklü para istedi ben de suda eritip denize döktüm.etkilenmemiştin ama artık etkileniyorum çünkü tüm ilişkilerim saçmasapan bitiyor. Büyü bu kadar uzun sürer mi? Bir de hocanın adını yazıp silsen hemen. İzmirdeyim ben ve inan çok ihtiyacım var

25 temmuz 2020 15:28

9. Daha önce hiç böyle bir sey yaşamadım ya da yaşayan bir yakınım olmadı süslü. Bence bol bol dua edip namaz kılın ve kendi enerjinizi yükseltin konuyla alakalı dua edin kötü niyetli insanların çevrenizden uzaklaşması için. Bunun çözümü için bir hocaya gitmek bana çok tehlikeli geliyor. Kesinlikle güvenilir biri olmalı çözüm için gittiğiniz kişi daha çok zarar verebilir haberiniz de olmaz. Olaylar çok karışık geldi kusura bakmayın bir sürü ihtimal var. Belki yanlış bir sey söyledim bilmiyorum umarım içiniz rahatlar en kısa sürede.

25 temmuz 2020 15:48

10. Büyü olduğunu kendine büyü yapılan biri olarak biliyorum ve inanılmaz inanıyorum istersen büyücü olmayan sadece büyü bozan bir medyumun numarasını atabilirim.

25 temmuz 2020 15:52