burada geçen aşko kuşko ifadesi ne anlama geliyor ?

kaçırmışım muhtemelen sorudan falan mı geliyor?

1. Twitterda göklere çıkarılan bir kız modeli. Sanırım ilk twitterdan çıktı o tabir de. 7/24 ilişkiler ve erkekler üzerine düşünür/konuşur, tırnağı kırılsa kendini yerden yere atar, erkekler onun işlerini yapmak için sıraya girer falan. Anladığım kadarıyla böyle bir şey.

18 ekim 2021 16:49

2. avrupa yakası selin

18 ekim 2021 17:24

3. lady bird senin gibi bu tür insanlardan üstün olduğunu düşünen kesimden nefret ediyorum. eminim starbucks'a gidip otomatik portakal okuyorsundur

18 ekim 2021 17:25

4. Otomatik portakal bir kitap ismidir

18 ekim 2021 18:53

5. Sanırım anladım ne demek istediğini teşekkürler

18 ekim 2021 18:54

6. O soruyu biri paylaşabilir mi çok merak ettim

18 ekim 2021 21:36

7. Aa bildirim gelince şimdi gördüm, hayır kendimi kimseden üstün görmüyorum ve Starbucks'a da gitmiyorum. Bu arada bahsettiğin kitabı hiç okumadım. tarih öğrencisiyim alanımla ilgili çalışıyorum genelde, o yüzden kurgu okumam. Tanımadığın insanlarla ilgili bu tarz senaryolar yazıp inanıp bir de nefret ettiğine göre bayağı sorunlu bir profilsin ama sen:d

18 kasım 2021 13:39

8. ayrıca soruya cevap vermişim. 'aşko kız' tabiri anladığım kadarıyla böyle bir şey? ne deseydim aşko kız hakkında başka.

18 kasım 2021 13:40

9. Aşko kuşkolar cidden erkeklere her istediğini yaptırabiliyor ya bizim neyimiz eksik öffff

18 kasım 2021 13:44

10. Madem soru hortladı bir ay sonra ekleme yapayım: aşkokuşkoluk (gizlinot: Bence yazımı böyle olmalı 😀) doğuştan mı gelir sonradan mı edinilir? Eğer bu kadınlar kıskanılıyorsa demek ki sonradan olunabilecek bir şey değil. İnsan naz yapayım rol yapayım dese de bir yere kadar bence, sonrasında anlaşılır halil dayı olduğu

19 kasım 2021 02:27