burda bir sürü 20li yaşların başında seks yapan kızlar görüyorum sorularda ve merak ettiğim ise?

üniversitede okuyanlar nasıl yapıyor? yani ailenizle yaşıyorsanız nerede yapıyorsunuz? veya şehir dışındasınız diyelim, şehir dışında nerede yapıyorsunuz? günlük ev tutmak, otele gitmek de ucuz değil hele öğrenci isen

1. çocuk ailesinden ayrı yaşıyorsa orada yapıyorlardır. ikisi de aile yanındaysa günlük ev, apart vs oralara gidiyorlardır. sonuçta her gün yapmıyorlar parayı ayarlayabilirler o yüzden

5 eylül 2022 03:22

2. benimkiler hep öğrenciydi ve evleri vardı. eskişehirde okudum ilk seneden sonra oğlanlar eve çıkıyordu kızlar da apartla dönüşümlü takılıyorlardı

5 eylül 2022 03:23

3. Ya allah aşkına ne alaka anonim 1?  Aynen herkes sugar daddysi ile sevişiyor :d Kadınlar seks yaptığı için neden eskort damgası yiyorlar bu platformda dahi ya, yazık bize gerçekten.

5 eylül 2022 03:28

4. valla biz ikimiz de paramızı idareli kullanıp, başka şeylerden kısıp mis gibi otellerde sevişiyorduk asdhfdj. her gün sevişilmediği için ve oteli de 1-2 günlük tuttuğumuz için yetiştiriyorduk bir şekilde parayı. zaten ortak ödüyorduk ikimiz de öğrenci olduğumuz ve aynı gelire sahip olduğumuz için.

taraflardan birinin öğrenci evi varsa zaten her gün sevişiliyor. hatta direkt olarak sevgilisinde yaşayan ama ailesi her ay kaldığımız aparta tıkır tıkır para gönderen kızlar da gördüm :d

5 eylül 2022 05:40

5. Şu an 28 yaşındayım da 19 yaşında başlamıştım :d arkadaş evi, sevgilimin evi. Otel günlük ev vs hiç girmedik.

5 eylül 2022 07:31

6. Bu ne salakça bir soru

5 eylül 2022 08:47

7. ailemle aynı şehirde yaşamama rağmen kiracı çıkarıp bir evi bana tahsis ettiler istediğim gibi sevişiyorum kendi evimde

5 eylül 2022 11:38

8. Çok yazık...

5 eylül 2022 16:15

9. kızımın zar zor yolladığım parayı otellerde seks yaparak yediğini sonra da bana param bitti dediğini düşündüm... yazık kimin çocuğuysa.

5 eylül 2022 21:31

10. Ya bu çilekeş samanyolu annesi tripleri ne allah aşkına a12? Git kızın hırsız olursa, ahlaksızlık yaparsa, birilerinin hakkına filan girerse üzül. Sevgilisiyle otelde sevişmek onu hayırsız evlat mı yapıyor? Seninki gibi bakış açısına sahip bir annesi olacağı için ona yazık asıl. iki insan arasındaki fiziksel yakınlık neden bu kadar olay oluyor?

6 eylül 2022 02:18