burnuma kucuk sinek kacmis olabilir mi?

gecenin bu saatinde yasak oldugu icin kalkip gidemiyorum kafayi yiyecegim burnumun tam uc kisminda kucuk sinegi hissettim ama sonra cikti mi cikmadi mi anlamadim eger icine girse fark eder miydim asla uyuyamiyorum cok korkuyorum

1. burnu su çekmek ve sümkürmek suretiyle temizleme yöntemini denemediniz mi ? varsa bir şey çıkardı. uyuyamayacak kadar korkacak bir şey yok bunda. avcunuza su alıp çekip çekip sümkürün. ya da nazal yıkama yöntemine bakın internetten onu uygulayın. sinüzit için iyi gelen bir yöntemdir o da .

23 aralık 2020 07:47

2. Burnumu su ile temizledim ama bir şey çıkmadı

İnternette yorumları okudum cok korktum burnuma sinek girdi 3 gun sonra basim ağrıyor ya da burnumdan kurtcuk dustu gibi seyler gordum(yumurtlamis) gercekten bunlar olabilir mi?

Bir de iceri girse girdigini hissederdim herhalde iceri girmeye dair hicbir sey hissetmedim

23 aralık 2020 13:17

3. benim daha once burnuma kacti sinek suslu hicbisey olmaz yani cok ekstrem durumlari okuyup da sinirini bozma. internete bacagim kasiniyo yazsaniz 12 cesit kanser teshisi koyuyo. biraz karabiber kokla cok aklina takildiysa hapsur 2 kere sonra da kapat bilgisayari uyu.

23 aralık 2020 13:27

4. Karabiber ve hapşırtmak mantıklıymış cidden

23 aralık 2020 14:29

5. a7 ne yaşadı

23 aralık 2020 15:23

6. Ağlayacağım gercekten yasim kucuk oldugu icin 1-4 arasi cikabiliyorum bugun bir sey yok herhalde dedim ve doktora gitmedim ya ciddi bir sey olursa

23 aralık 2020 15:30

7. Suslu annem hemsire kacsa hissederdin diyor ama hicbir sey hissetmedim gercekten burnumu da en az 5 kez su ile yikadim artik da iceride ve yaşıyorsa pes diyeceğim bir rahatsizlik hissedersem doktora gidecegim. Cok kuruntuluyum galiba :(

23 aralık 2020 18:03