burun ameliyatı sonrası darbe?

süslüler merhaba ameliyat olalı 1-1.5 ay oluyor bu zaman zarfında darbeye çok dikkat ettim ama bugun kedimle oynarken tam indirecekken ters duruyordu kuyruğunu hızlı bir şekilde burnuma çarptı önden. o an bi sızladı ama hemen geçti şimdi korkuyorum acaba bi şey olmuş mudur diye çok keyfim kaçtı fotograf çektim yandan önden aynı gözüküyor ama kemik kısmında çok fazla ödem var belki de o ödem korumuştur burnu diye düşünüyorum sizce bi şey olur mu ya vallahi oturup ağlayacağım şuan.

1. İnstagram algısından değil burnumu çocukluğumdan beri beğenmiyordum yıllar sonra para biriktirip yaptırdım. Bilmiyorum süslü hızlı bş şekilde geldi o yüzden korktum doktorumda özellikle kedine dikkat et darbe alma demişti

26 nisan 2022 11:08

2. yav her şeye ne kadar kulp buluyorsunuz anon2 ne kadar kırıcı ve kötü kalpli birisin. insanlar vücutlarında herhangi bir yeri sevmek zorunda değil, istediği kadar da ameliyat olabilirler. yıl 2022 olmuş hala "güzellik algısı" olayına takılıyorsunuz. kardeşim bu kadar teknoloji gelişmiş iken neden bedenimde bir yeri sevmiyorsam onu yaptırmayayım ki? kaldı ki insanlar burun ameliyatı için kaç ay para biriktiriyor ve burun gerçekten jelibon gibi oluyor bir süre de dikkat edilmesi gerekiyor. insanlar bir soru soruyorlar, dakikasında "en çok kendimi ben severim, asla drama queen değilim" kafasında takılanlar şııp sorulara damlıyorlar ay bir defolun ya

26 nisan 2022 11:14

3. Yil 2022 oldu diye kadinlarin kesilip bicilmesi normal olmuş herhalde. Herkes ayri bir alem.

26 nisan 2022 11:17

4. Ya arkadaşlar sakin olun lütfen ben burada burun ameliyatı olma sebebimi konuşmuyorum içinde de problemlerim vardı 20 yıllık kbb doktorum çocukluğumu bilen kişi evet olman lazım dedi oldum. Zaten istiyodum estetik kaygımda vardı oldum ama ameliyat öncesi ve sonrası benim için çok zordu bu yüzden aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Sözlüğün problemi bu sırf soru cevapta biraz beğeni almak için sorunun içeriğiyle tamamen alakasız cevaplar verilip soru sahibi linçleniyor inanın umrumda bile değil istediğinizi söyleyebilirsiniz bana koymuyor yani kendi aranızda sohbet edin o halde

26 nisan 2022 11:22

5. ay ne kadar akılsız ve cahilsiniz gerçekten. kadınların kesilip biçilmesi ile ne alakası var? insanlar vücutlarını sevmek zorunda değil. gereksiz "vücut olumlama" olaylarını bırakın. herkes bu şekilde düşünmek zoruna da değil. burada estetiğe parası yetmeyenler de gelmiş ağlıyorlar. birisi burun ameliyatı olmuş hemen gelip saldıralım ve "knkk instagram güzellik algısına mı uymaya çalışıyorsun" diyelim aman ne komik

26 nisan 2022 11:26

6. Çok geçmiş olsun süslüm çok üzüldüm, fakat konunun buralara kadar sürüklenmesini anlamıyorum. Herkesin soracağı gibi bir soru sordum başta sızladı sonra geçti buzla müdahale ettim ama ister istemez korktum tabiki bir şey olsaydı şimdiye şişerdi diye düşünüyorum ama umarım iyidir. Sadece bu kadar yargılamayı anlamıyorum kesip biçmek diyorsunuz da bunu meme estetiğinde, popo büyütme ameliyatlarında belki karın ameliyatında bile anlarım da burun ne alaka? Kadınların kesilmesi diyorsunuz şuan ameliyat olanların yarısı erkek zaten. Ağır saçmaladınız ama bi şey demiyorum o da sizin bakış açınız siz yaptırmazsınız mesela olur biter sizin doğuştan güzeldir hokkadır maşallahtır gözümüz yok ama lütfen yargı dağıtmayın. Soruyu sorma sebebim benim gibi aynı şey başına gelmiş birileri illa vardır yok bi şey olmaz ya da şunu yap buz koy masaj yap denir diye sordum.

26 nisan 2022 12:42

7. Bi de artık her soruda soru sahiplerine sayfalarca açıklama yaptırmayın sadece bu soru için değil her ama herrr soruda böyle insanlar yazıyor. Deneyimlemediyseniz ameliyat olmadıysanız zaten cevap yazmanız daha da saçma oluyor olanlar anlıyor çünkü

26 nisan 2022 12:43

8. ben de iki hafta bir ay önce ameliyat oldum kedim kendini sevdirirken burnuma çarpıp duruyor. bir şey olmaz umarım o kadarcık darbeden

26 nisan 2022 13:54

9. ben 1. ayda cam kapıya kafa atmıştım burnum yamulmuştu:d sonra kendi düzeldi valla hiçbir şey olmadı ama o benim şansımdı herhalde, kedi kuyruğundan hiçbişey olmaz

26 nisan 2022 19:03

10. Of çok sağolun süslüler içim rahatladı. Kedimi aldım elime koluma çarptırdım özellikşe bekledim kuyruğunu hafif geliyo ama burunda deli gibi ödem olduğu için en ufak dokunuş bile inanılmaz büyük bir darbe gibi geliyor. Ben yüzletce kişiye değişmiş mi diye sordum herkes aynı diyor inşallah öyle olur size de geçmiş olsun süslücüm düzeldiğine çok sevindim belki masaj yaptıysanız o fayda etmiştir çünkü ilk aylarda alınan darbeler masajla düzeliyor diyenler var. Ben bir daha tövbe kedimi asla kucağıma almayacağım 🙈

26 nisan 2022 19:14