burun icin deniz suyu spreyi onerisi. ?

kizlar eczaneye baktim ama 60 lira alti bisey yok.guvenilir bir site var mi bildiginiz sktsi gecmis ya da yakin urun yollamayacak

1. Suslu deniz suyu spreyini nicin kullanacaksin tikaniklik icin mi

16 aralık 2019 21:23

2. otrinatura burun acici sprey var

16 aralık 2019 21:28

3. ya da otrivine

16 aralık 2019 21:31

4. Evet tikaniklik icin otrivine kortizonlu suslu.ben dogal deniz suyu istiyorum

16 aralık 2019 22:24

5. o yuzden sordum ben de suslucum, otrivine turevleri bagimlilik yapiyor diyorlardi da "yok ya ne bagimliligi ben 7/24 kullaniyorum bisey olmadi" modundaydim. zadevital nigefix oneririm tikaniklik icin, icerigi tamamen dogal, ilk sıkınca nane yagindan dolayi biraz yakiyor ama ise yariyor fiyat acisindan da uygun eczanede bulabilirsin ve eskisi kadar kullanmaya ihtiyac duymuyorum belki bunun sayesinde gecirmis bile olabilir

16 aralık 2019 22:32

6. Aa suslu cok tesekkurler istedigim gibi biseymiz bu otrinatura aldim bende 30 liraya bi dahakine bundan aliyim

16 aralık 2019 22:42

7. tuzlu su yapin

16 aralık 2019 23:40

8. (link: https://www.hepsiburada.com/gifrer-izotonik-deniz-suyu-100-ml-burun-spreyi-pm-HB0000018FD4 Gifrer izotonik tuzlu su spreyi). burun eğriliği ameliyatı sonrası 4 şişe bundan bitirdim. öncesinde de kullanıyordum tıkanıklık, temizlik için. piyasadaki 60 liralık sterimarları filan da kullandım, hiçbir farkı yok. çok tavsiye ederim.

17 aralık 2019 18:18

9. (yazar: Angerona)cook tesekkur ederim bende burun egriligi ameliyati olucam bundan alicam

17 aralık 2019 18:31

10. Ne demek geçmiş olsun şimdiden!

18 aralık 2019 23:32