burun konturu hakkindaaa bir soru ?

genelde hep geniş burnu inceltip burun kemiğine aydınlatıcı sürülüyor. peki kemerliyse burun ne yapılmalı? o kemere aydınlatıcı ya da açık renk bir urun kullanılınca daha da on plana cikiyo.

1. Evet dimi engebeli bi çizgi oluyo:) Videolarda hep kaydırak gibi burunlara yapılıyo zaten minnak. Keşke kemer gizleme de olsa. Ben sadece kemere.hafif bronzer geçiyorum. dogru mu yapıyorum pek fikrim yok.

25 şubat 2019 00:46

2. Süslü ben de bununla ilgili çok video izledim çok konttur denedim ama kemerle uğraştıkça sanki daha da belirgin oluyor meret. Ben en son izlediğim videoya göre yapıyorum. Kaşın ortasından kemerin başladığı yere kadar aydınlatıyorum. Açık renk kapatıcı sürüyorum. Burna normal fondöten. Bıyık bölgesini aydınlatıyorum. Böylece ışık oralara vurup burnu ikinci plana atıyor. Kusurlu bölge göze çarpmıyor. Yani allahtan öyle niyaz ediyorum inş göze çarpmıyordur 😂

25 şubat 2019 10:04

3. cevaplar için teşekkürler dün biraz daha araştırınca sebile nin videosunu buldum. epeydir bakmıyordum yeni galiba. Kemer başlangıcı ile birisi arasına koyu sürün. Kemer gerisindeki çukura açık ton sürün diyordu.

25 şubat 2019 10:31