butun erkekleri kendisine asik sanan ve artik kabak tadi vermeye baslayan arkadasa ne yapmali?

nereye gitsek herkesin onu kestigini, butun erkek arkadaslarin ona asik oldugunu zannediyor ve güya bu ilgiden cok rahatsizmis. herkes onla flortlesmek istedigi icin erkeklerle arkadas kuramiyormus cok uzuluyormus. en son sey demeye getirdi, keske ben de senin gibi (cirkin demeye calisiyor) olsam, ilgi cekmemek daha iyi. sokakta yururken bile herkesin ona baktigini sandigi icin kasila kasila yuruyor. hadi bunlar neyse de artik burnu o kadar kaf dagina cikti ki bana cirkin muamelesi yapiyor.  boyle arkadaslariniz varsa nasil mucadele ediyorsunuz anlatir misiniz lutfen? aile dostu oldugu icin basimdan savamiyorum da fenalik geldi valla

1. Süslü arkadaşınız size çirken dese nolur, demese nolur velhasıl olmadığınızı biliyoruz. Bırakın kendi kendine yaşasın, bir gün reddedildiğinde ya da davranışlarının farkına vardığında değişir.

17 kasım 2020 16:35

2. Bence hafif hafif imalarda bulunun. "geçen de bilmem kimle buluştum, burnu havada haspam kendini bir şey sanıyor" gibi başka birisinin üstünden konuşun. bu başka biri hayali olsa daha iyi.

17 kasım 2020 16:35

3. Altan alttan laf sokun şaka ile karışık. Ay herkesin gözü bende ay garson bana hanımefendi dedi sence benden hoşlanıyor mu gibisinden ama çok hissettirmeden ve kırmadan. Biz bir arkadaşımiza yaptık. İki kişi bir daha lafını da etmedi

17 kasım 2020 16:38

4. ben olsam kesin laf sokardım tutma içinde. ya da arkadaşlığını sonlandır

17 kasım 2020 16:44

5. bende de vardı bir tane. saçma bir sebep bulup arkadaşlığımı bitirdim. uğraşılmaz bu tiple. bir de kesin sevgilisi yoktur, herkes peşinde ama kimseye yüz vermiyor sözde di mi? :)

17 kasım 2020 16:50

6. benim de vardı böyle bir arkadaşım. sadece erkeklerin aşık olması değil "çok güzel ve çok ilgi çekici" olduğu için herkesin her an onu izlediğini sanıyordu halbuki kimsenin umrunda değildi. arkadaşlarla oturuyoruz diyelim kendi aramızda espri yapıp gülüşüp eğleniyoruz, bu hemen "üff susun biraz ya herkes size bakıyo şu an hareketlerinize dikkat edin" falan diyip poz keserdi cool hiçbir şeye gülmüyor gibi görünmeye çalışırdı. bi gün beni bozdu yine böyle sus herkes sana bakıyor diye ben de o an "sen gerçekten herkesin her an seninle ilgilendiğini mi sanıyorsun bi sal insanları kimsenin umrunda değilsin" diye çıkışmıştım. sonra bunun üzerine yavaş yavaş iletişimş koparıp kestik arkadaşlığı. bence uzaklaşmaya bakın ya hep ilgi delisi olarak kalıyor böyleleri ://

17 kasım 2020 17:01

7. Suslu merak ettim boyle bir insanin cevresinde barinan insanlar var mi? Arkadaslariyla arasi nasil mesela? Eger cevresinde insanlar yoksa bu davranislari yuzunden ona kimsenin katlanamayacagini, sizin de katlanmak istemediginizi acik acik soyleyin. Belki bir psikologa gidip bu konuda destek alir.

17 kasım 2020 17:32

8. hiiç laf sokmakla vs uğraşmayın. bu sefer gider orada burada x(siz) beni kıskanıyor der. laf soksanız bile bir iki dikkat eder yine devam eder. en iyisi kademeli olarak arkadaşlığı bitirmek.

17 kasım 2020 17:47

9. çat diye kesin bitirin arkadaşlığınızı aile dostu filan demeyin bende de vardı böyle bi tip. en yakın arkadaşını bile kıskanan, tüm arkadaşlarımızın ondan hoşlandığını iddia eden hayatlarında biri olsa bile. bitirdik arkadaşlığımızı kafamız rahat hiç uğraşmayın böyle kompleksli tiplerle

17 kasım 2020 18:50

10. sen daha çok yap ona. sürekli "keşke senin gibi güzel olsam çok çirkinim" falan de ya da yolda yürürken gördüğün erkekler için hemen onu dürtüp oha baksana nası bakıyo sana hayvan gibi, oha şunun bakışına bak falan diye herkesi göster. en ufak bi şeyi bile "tabi sen çok güzel olduğundan" noktasına getir, flörtü falan olursa cıkss bu adam sana layık değil sn çok daha iyilerine layıksın gibi cümleler kur. abartının dozunu öyle bir ayarla ki laf edemesin ama yaptığı şeyin ne kadar aptalca olduğunu anlayacak bir süre sonra :d

18 kasım 2020 15:56