callanetics indirme, iphone ve itunes satın alma?

arkadaşlar merhaba, bu callanetics videoları ararken itunes a baktım ve türkiye pazarında olmadığını gördüm fakat mağaza değiştirince -ki bu uyarıyı kendi veriyo- ingiltere mağazasına geçince erişebildim videolara. bir tanesini indirmek istiyorum fiyatı 7 pound, acaba indirirken ya da indirdikten sonra kullanırken bi sıkıntı olur mu ve tl olarak hesabımdan para çekilirken fazla çekilir mi? biliyorum biraz spesifik bi konu oldu ama umarım yardımcı olan birileri çıkar :/

1. bu arada türkçe dublajlı videosu da var elimde ama o kadar kötü ki, egzersizleri yaparken dikkatli olmak istiyorum çünkü boynumda ve belimde sıkıntı var. neye dikkat etmem gerektiğini bire bir duyabilmek için satın almayı düşündüm

6 nisan 2020 01:43

2. Oradan indirmek yerine elinizdeki videoyu iki uc defa oturup iyice izleseniz aşina olur rahatca yaparsınız bence.

6 nisan 2020 02:05

3. dublajlıyı ben paylaştım bugün. bir süslü dublajsızını yolladı yarın paylaşacağım.

6 nisan 2020 02:08

4. (link: https://www.suslusozluk.com/callanetics?i=1036421 dublajsız) versiyonunu bu girdide bulabilirsiniz.

6 nisan 2020 02:45