camasir kurutma makinesi kullananlara sorum su gideri ile ilgili?

susluler selam camasir makinemizin uzerine koymak icin siemens kurutma makinesi bakiyoruz ancak teknolojiyi daha yeni ogrenmeye calisiyorum ve cok farkli modeller oldugunu gordum bu su gideri olmayan direkt fise takip calisanlardan istiyoruz su giderliler daha mi avantajli kullananlar varsa birkac sorum olacak

1. Yoo biz de su gidersiz kullanıyoruz, aman aman bir zorluğu yok. Sadece anneminki siemens, su deposu yukarıda, çıkarıp takmak çok kolay oluyor, ama benimki Arçelik, su deposu aşağıda, eğil kalk, minnacık delikten suyu dokmemek için dengede kaldırmaya calis falan, hiç sevmiyorum benimkini. Su gidersiz alacaksanız su deposunun üstte olmasına dikkat edebilirsiniz Sadece.

23 temmuz 2023 18:33

2. Bizde su gideri var ama optionaldı, bize kuran ekip dedi ki iki üç kurutmada bir dökersin, ama her kurutmada döküyoruz.

23 temmuz 2023 18:34

3. anladim susluler sanirim makinelerin ozelliklerine bakarken su giderine evet yazmasi yani zorunlu degil optional olarak sanirim ? biz de siemens alacagiz muhtemelen hem camasir makinemiz de o marka oldugu icin ustune koyacagimiz icin ayni marka alinmasi oneriliyor galiba

23 temmuz 2023 19:09

4. Süslüm çamaşır makinesinin üstüne koyma kısmını atlamisim ben. Eğer ömür billah üstte duracaksa şu deposu altta olsun, yoksa bu sefer depoyu sürekli yukarıdan indirmek ızdırap olabilir. Yine kendin için en iyisini sen bilirsin tabii

23 temmuz 2023 19:14

5. hahaha tam ayni anda ben de aynisini dusunmustum ustte olacagi icin ee nasil boyum yeticek diye :D bunu bir dusunmek lazimdiir cok sagol suslu

23 temmuz 2023 19:18

6. Rica ederim süslüm ☺️

23 temmuz 2023 19:24

7. Çamaşır makinem arçelik,kurutma makinem beko.bir yıl olacak. Su gidersiz kullanıyorum ve üstüste duruyorlar,boyum da yetiyor.163 boyum var.

23 temmuz 2023 20:35

8. Çamaşır makinem de kurutma makinem de siemens. Kurutma makinem suyu biriktiren hazneli olandan. Üst üste duruyorlar boyum 1,65, tak çıkar sorun olmuyor. Her yıkamada döküyorum ben de. Biriken suyu ütü suyu olarak kullanıyorum.

23 temmuz 2023 22:21

9. Her iki makinem siemens. Kurutma makinem hem giderli hem gidersiz kullanılabilenlerden. Üst üste duruyorlar ve hatta arada 30 cm kadar bir çekmece de var. Boyum 168, rahat çıkarıp takıyorum su tankını.

23 temmuz 2023 22:34

10. Boyum 157 siemens kurutmayı, bosch makinemizin üstüne koyduk. Gayet rahat indiriyorum su haznesini. O suyu da bir kovada biriktiriyorum direk dökmüyorum. Balkon çiçek ütü vs.de kullanıyorum

24 temmuz 2023 04:40