cebimde param yok şimdi ben bu adamla yemeğe çıkmasam mı (adam yabancı)?

kızlar çok kısa kesmeye çalışacağım. hollandalı bir bey akşam yemeği davetinde bulundu fakat benim cebimde cidden para yok. hani o ödemezse ödeyemem  saçma sapan bir durum yaşanır, ki ödemekte zorunda değil zaten.  hollanda da genelde ortak ödeniyor sanırım öyle duydum :/ adamın teklifinide kabul ettim napsam bir yalan uydurup gelemeyeceğimi mi söylesem. gitmekte istiyorum ama şuan hiç mantıklı gelmiyor.

1. Kahve içelim de.

15 haziran 2019 23:22

2. naif bir dürüstlük ?

15 haziran 2019 23:22

3. Offf ya ne zamandır bu günün bekliyordum :/ bir kaç gün sonra adam yurtdışına gidecek  zaten :( şuan para alabileceğim bir arkadaşım yok etrafımda

15 haziran 2019 23:26

4. Benim için fazla pahalı demeyede utanırım ben, genel olarak para konusunda konuşmaktan çok utanıyorum zaten. Gitmemem en iyisi sanırım

15 haziran 2019 23:27

5. Anon 4ün dediği bence mantıklı.

15 haziran 2019 23:31

6. Bir kahve içebilecek param var ama yanında bir şey yiyemem kdkfl sabah işi olduğundan bahsetmişti ama yinede deneyeyim, peki akşam niye çıkmıyoruz derse ne uyduracağım ?

15 haziran 2019 23:33

7. Anonim beşe katılıyorum. Onu diyemezseniz de kahve içelim deyin.

15 haziran 2019 23:36

8. çok kötü bir zamana denk geldi, bilsem mutlaka bu an için köşeye bir miktar ayırırdım, kahve içebiliriz ama desen. yemek iptal olsa bozulabilirdim.

15 haziran 2019 23:38

9. Diyete başladım falan diyip sabah koşusuna yürüyüşüne çıkalım mı falan desen? garipser mi? Yani illaki gitmek istiyorsanız parasız bir aktivite olmalı. Diğer türlü çok riskli o ödese bile yemek burnunuzdan gelir. Açık açık söyleyin diyemiyorum ben olsam ben de söyleyemezdim.

15 haziran 2019 23:43

10. süslü neden hiç paran yok yani atm'den de çekemediğini, kredi kartın olmadığını varsayıyorum okuduğundan o yüzden adamı date'i salla başına acil bir iş gelse napıcaksın.

15 haziran 2019 23:55