celenes mi bioderma mı (cildim oldukça kuru hassas sivilceli ve kızarık)?

selam süslüler ben bir yüz yıkama jeli almak istiyorum. aklımda celenes cloudberry serisinin jeli ve bioderma sensibio serisinin jeli var sizce hangisini almalıyım? yani ilk bioderma yı düşündüm ama benzerlerse fazla para vermek yerine celenes alacağım (içeriklerine baktım ama celenesin içeriğini bulamadım ondan karar veremiyorum) (celenes 250ml 40tl indirimsiz hali indirimli 20-25 oluyor) (bioderma 500ml 65tl indirimli)

1. cildim kızarık alerjik bir cilt. biodermada hiçbir sorun olmamıştı. normal bir temizleme jeli. ama ben çok köpürmeyen temizleme ürünlerini sevmiyorum. bu yüzden tekrar almadım. kücük boyu var deneme kitleri var onlara bir bakın daha ucuza geliyor

12 mayıs 2020 12:47

2. saol süslüm yorumun için ama minnacık şeye 25+kargo vermektense büyüğünü almak daha avantajlı diye nokta atışı yapmak istiyorum ben csjdhbcjs

12 mayıs 2020 12:49

3. emin misiniz süslü biodermanın içeriği çok temizdi.

12 mayıs 2020 12:55

4. (link: http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_bf2f467518.html 3 varmış evet ) nazik bir temizleyici ama o 4. içerik. siz bilirsiniz diğeri de güzel :) ek olarak simple da alabilirsiniz deneme boyunu alıp beğendim

12 mayıs 2020 12:56

5. evet süslüm temizmiş ben yenilenmeden öncekine bakmışım 2010 dan kalanlara kjdvkdf

12 mayıs 2020 13:01

6. kuru+kızarık cildime celenes'i kullanıyorum. irrite etmiyor ve germiyor oldukça memnunum.

12 mayıs 2020 14:38

7. a3 bir tutmuyorum zaten etkileri benzerse fazla para vermek istemiyorum tabiki bir öğrenci olarak. ki gidipte loreal niveayla karşılaştırmadım celenes içerik olarak bioderma kadar temiz ve fiyat olarak daha uygun ondan benzer etkiye fazla para vermek istemedim <3

13 mayıs 2020 11:44