cera ve kremi gece de sürülür mü?

1. CeraVe'nin birkaç çeşit kremi var, hangisinden söz ediyorsunuz? Spf içeren kreminden söz ediyorsanız sürülmez.

22 haziran 2021 18:35

2. Spf 'siz olan. Baktım petrolatum ve dimethicon var .o yüzden dedim. Seramidli olan.

25 haziran 2021 13:42

3. cerave'nin tüm ürünleri seramid içeriyor, adındaki "cera" buradan geliyor zaten, nemlendirici yüz kremlerinde ekstra olarak niacinamide de var. petrolatumun zararlı olduğu kanısı tarihe karıştı, dimethicone da Amerikan F.D.A tarafından onaylı cilt koruyucu bir madde, komedon skoru 5 üzerinden 1 (şuradan komedon skorlarına bakabilirsiniz: https://banish.com/blogs/article/the-ultimate-guide-to-acne-causing-ingredients). Formulasyon da önemli, içerikte orta sıralarda bulunduğu için sorun yaratacağını sanmıyorum. Cerave'nin sahibiymişim gibi konuştum ama hem hayatımın nemlendiricisini bulduğum için kendisine minnet borcum var hem de içerik konusunda internet efsanelerine değil bilimsel araştırmalara güvenilmesinin gerekliliğini vurgulamak istedim. :)

26 haziran 2021 13:37

4. Güzel bir yorum teşekkür ederim.

26 haziran 2021 17:34

5. (link: https://www.hizliresim.com/ps3mnpg Actives)

26 haziran 2021 17:35

6. Bu bir güneş kremi ve içeriği çok az, öz. Vallahi şaşırdım, hazır böyle içeriklerle siz de ilgilisiniz size de sorayım. bu tüm içerik listesi arkasında mıdır yoksa bir kısmını mı yazmışlardır sizce? Az bir içerik olması dolayısıyla bir şüphelendim.

26 haziran 2021 17:37

7. öncelikle cilt bakımı konusunda uzman olmadığımı belirteyim, yazılarını bilimsel kaynaklarla destekleyen dermatolog, eczacı, kimyagerleri takip ediyorum, pubmed'den makale okuyup (pek anlamasam da :) ) içerik bilgisi için cosdna'ya başvuruyorum. Fotografını eklediğiniz Sunsational (adı bile falso) güneş kreminin içeriğiyle ilgili hiçbir veriye ulaşamadım, cosdna.com'da arama yaptığımda böyle bir marka görünmüyor, Benri'nin bile bir sürü ürününün içerik listesi var sitede, öyle söyleyeyim. Fotograftan okuyabildiğim kadarıyla ikinci sıradaki "4-Methylbenzylidene Camphor" cosdna'ya göre endokronolojik bozukluklara yol açabilecek sakıncalı bir madde, ayrıca bir güneş kreminde bu kadar az bileşen olması için ancak ev yapımı olması gerek. yine de bir avustralya markası olduğu ve avustralya'da güneş kremleriyle ilgili regülasyonun sıkı tutulduğunu bildiğim için instagram'dan da kontrol etmek istedim ve bingo! ürünü paylaşan çok az hesap var ve hepsi makyaj influencerı olma heveslisi insanlar ve hepsi ürünün satışını yapıyor. bu benim için turnusoldur. ben olsam bu kremi kullanmazdım ama karar sizin tabii ki.

27 haziran 2021 01:08

8. yine güzel bir yorum 👍

27 haziran 2021 15:14

9. Süslü yine ben :) cilt tipiniz nedir?

30 haziran 2021 23:32