ceren ceylan'ın çocuğu hasta olunca attığı story?

süslüler ben ceren ceylan'ı pek takip etmiyorum. eşiyle birlikte köpek katliamına destek oluyorlarmış. tanımama yetti kendisini. bununla ilgili yazılanları okurken, daha önce çocuğu hastalandığında da takipçilerine kızdığını okudum. sonra da silmiş. hiçbir yerde bulamadım merakıma yenik düştüm belki okuyanınız olmuştur. tam olarak ne yazmıştı ve neden takipçilerine bela okumuştu?  çocuğunun hasta olmasıyla bizim ne ilgimiz olabilir

1. neden üstüne alıyorsun ki takipten çıkarsın olur biter gelip buraya eşiyle köpek katliamına destek oluyormuş diye linçletmeye çalışmak niye? Köpek seviciler de laf bulamayınca iğrenç küfürler edip çocuklarınızdan çıksın diye beddua etmiyor mu işte o da aynısını yapmış.

13 ağustos 2024 12:41

2. üstüme almıyorum zaten takip etmiyorum yazmışım. merak ettim sadece linçletmeye çalışmıyorum. nazar değdirdiniz diyecek bir tipe benzemiyor insanlar niye kızdırmıştı diye sormak istedim

13 ağustos 2024 12:43

3. A2 boş yapma ya

13 ağustos 2024 12:44

4. benim sorduğum olay daha önceden olmuş. çocuğundan çıksın diyenlere kızmamış yani. öyleyse de ben anlamamışım.

13 ağustos 2024 12:45

5. Köpek katliamina destek olunmasi normal bir şey mi a2?

13 ağustos 2024 12:45

6. Engelle geç prim vermeyin şu varoşlara

13 ağustos 2024 12:49

7. Anonim 2 sen de belli ki köpek katliamı konusunda bu Ceren denen atıl primatla aynı kafadasın. Köpek katliamını destekliyor diye linçletmek niye diye soruyorsun ya bide, aşağının aşağısısın.

13 ağustos 2024 12:56

8. kadının köpek katliamına destek verdiği falan yok ya, ceren ceylan'ı zerre sevmem ama bana bile bu kadını savunduracaksınız.

ceren de yasanın geri çekilmesi gerektiğini savunup yasanın bu haliyle köpeklere zulüm olacağını, katliama karşı olduğunu, barınakların güncel şartlarının köpeklerin sağlıklı yaşaması için yeterli olmadığını düşündüğünü vurgulayarak söyledi. lince maruz bırakılan söylemi ise "hem köpekler hem de insan sağlığı için sokakta köpek olmaması gerek. ne zaman ki barınaklar avrupa standartlarında iyileştirilir o zaman köpekler toplanmalı".

kocasına gelince de kocasının agresif bir tutum sergilediği, barınakların şartlarını umursamadığı aşikar. ama kocasının söylemleri yüzünden bu kadına linç uygulamak çok yersiz.

13 ağustos 2024 13:00

9. Tüm dünyada yapılan bir uygulamaya katliam diyemezsin. Umarım bu linç odaklı paylaşımlarınız dava edilir

13 ağustos 2024 14:08

10. tüm dünyada böyle bir uygulama yok. uyutmaya da karşıyım ama uyutma protokolü bile işkenceyle, zehirleyerek hayvan öldürmek değildir. zehirlemek=yavaş, işkenceli bir ölüm. kasaplarda bile hayvanlar acısız öldürülür. barınaklardaki uyutma kararı bile kolay alınmıyor. etik kurulların ne kadar sıkı olduğunu bilmeden konuşmayın çok cahilce oluyor.

ayrıca bu dönemde herkesin dilinde olan "avrupalılarda da böyle" aklamasını ben kabul edemiyorum. bu insanların tarihi de bembeyaz bir sayfa değil. ayrıca söz konusu katliam ise avrupa değil hayvan hakları, insan hakları konusunda da sınıfta kaldıklarını gazze konusundaki ikiyüzlülükleriyle belli ediyor.

13 ağustos 2024 14:18