chanel chance edp almak istiyorum, bildiğiniz en uygun fiyatlı ve güvenilir online site nedir?

1. mesela bu (link: https://www.ciceksepeti.com/chanel-chance-edp-100-ml-kadin-parfum-kcm54140628 linkte) çiçeksepeti satıyor ve bana hiç güvenilir gelmedi, ne düşünüyorsunuz?

12 haziran 2021 22:35

2. cevap alamayacağımı bile bile sordum, ah süslüler ahhh keşke kaoslu sorular  yerine böyle sorularda birbirimize yardım etsek

12 haziran 2021 22:41

3. Süslü bi sor bakalım orijinal chanel parfüm alacak paramız var mı diye :(

12 haziran 2021 22:50

4. süslücüm çok haklısın ben de zaradan muadilini alıyordum hep ama doğum günüm için kendime bir güzellik yapayım dedim

12 haziran 2021 22:51

5. teşekkür ederim cevabın için süslü, galiba ben de boynerden alacağım indirimlerle kuponlarla en uygun oluyor

12 haziran 2021 23:37

6. pitane parfüm instagram sayfasına bakabilirsin süslü. Orijinal tester normal ambalajlı ürünleri en en uygun fiyattan satan Güvenilir bir satıcı.

13 haziran 2021 00:50

7. teşekkür ederim süslücüm bakacağım kesinlikle ama orijinal tester dediklerin bildiğim kadarıyla orijinal olmuyor. siz daha önceden alışveriş yaptınız mı yani orijinalliğinden emin misiniz acaba

13 haziran 2021 01:09

8. ben henüz alışveriş yapmadım süslü ama izlediğim bir kaç parfüm youtuberı var parfümledans, burak Sönmez vs. Çok fazla soruluyor bu insanlara nereden alışveriş yapabiliriz uygun orijinal güvenilir diye. Bu hesabı onlar önerdiği için takip ediyorum ben de. Zaten takip ederseniz anlarsınız bir parfümün testerı 100 tane falan olmuyor bu sayfada. Tedarik ettikçe çok nadir paylaşıyor. Çoğunlukla da tester değil orijinal ambalajlı ürün var tabi. Hatta bugün storylerinde stoğu yenilenen ürünleri paylaşmıştı. Biraz önce girip baktım tekrar chance 100 ml edp gördüm. Bi fiyat sorabilirsiniz belki :)

13 haziran 2021 01:31

9. çok çok çoook teşekkür ederim hepinize. çok tatlısınız süslülerimmm