Ben fazlasıyla faydalanıyorum
bana yaramiyor niyeyse. yazdigi essayler asiri kisa ve basit. kullanmayi mi beceremiyom
4 süslü akademisyensiniz sanırım. Diğer süslüler siz hangi mesleklerle uğraşıyorsunuz en çok hangi mesleklere faydası var merak ediyorum.
Bir de birçok mesleğin yok olacağı söyleniyor matematik, yazarlık gibi.
Kullanan arkadaşlar ne için kullanıyorsunuz merak ettim? Benim epey geç haberim oldu bu olaydan çünkü.
cevaplara baksana kimseye faydasi dokunmasin diye o kadar gizli sakli seyler yazilmis ki. elim kolum oldu, cok yardimci oluyor, beyin firtinasi yapiyoruz, pratik oluyor vs vs. ee ne icin kullaniyorsunuz da oluyor, koca bi gizem... tamam en cok siz faydalanin her seyinden
master of arts yapıyorum, çevremde de master of science yapanlar var ama genelde yazılı sınav yerine essay yazmak zorunda olan insanlarla dolu çevrem. master of science yapan arkadaşım essay ödevini chatgpt ile yazdı ve hoca anladı. diğer arkadaşlarım da denediklerini ama tatmin olmadıklarını söylediler. çünkü referanslar hatalı çıkıyormuş. geçen hocalarımdan biriyle konuşuyorduk, o da bir şeyler denemiş, it was not the best but fine, the references were nonsense though dedi.
yine bir arkadaşım da kodlama mülakatı gibi bir şeye girmiş, orada bazı cevapları düzeltmesi veya bakması istenilmiş ve sonra kodlar hakkında yorum yapmasını istemişler. baktığımda kodları çok saçma buldum, bayağı kötü yazılmıştı, kim yazdıysa pek bir tecrübesi yok galiba demiş. sonradan arkadaşıma demişler ki, bunları chatgpt yazdı. ama aynı arkadaşım diyor ki, çok çok spesifik olursan, doğru yazabiliyor ya da küçük düzeltmelerle işe yarıyor ancak tamamen istenilen şeyi ona yazdırmak mümkün değil. bir yerde saçmalıyor çünkü.