chernobyl dizisi hakkinda? netflix de var mi?

susluler diziyi netflix de goremedim ama hic var miydi ordan yayinladi mi ? bilginiz var mi ? bir arkadasim oradan izledigini soyledi de ben baktigimda bulamamistim :) tesekkurler

1. Netflixte yok yanlış olmuş o bilgi

1 haziran 2019 00:17

2. süslüm her yerden kaldırdılar ama torrentle çok kolay indirip izleyebilirsiniz, değeceğini garanti edebilirim indirme süresine :)

1 haziran 2019 00:20

3. çok övüyorlar ben de başlayacağım süslü ancak netflixte yok. digiturk bünyesinde var

1 haziran 2019 00:29

4. Netflixte yok. Geçen gün bir site söylenmişti ama galiba filmakinesi idi.

1 haziran 2019 00:30

5. Biraz cahil cahil konuşuyo olucam ama torrentten falan bişey indirmedim hiç çünkü yabancı ülkelerde torrent yüzünden alınan cezaların haberlerini okumuştum hep ve tırstım açıkcası. Siz endişe etmiyo musunuz kullanırken ?

1 haziran 2019 00:38

6. Suslu yuh deminden beri izlemeye çalışıyorum başlık açıcaktım:d kaldırmışlar bulamıyorum hiçbiyer de. Bulursanız link bekliyorum

1 haziran 2019 00:39

7. valla game of thrones falan a netflix e girmedi o yuzden pek girecegini sanmiyorum turkiye de de digiturk engeller ama modasi gecince ki 5 bolum oladugunu dusunursek 1-2 aya gecer : ) o zaman dizi izleme sitelerinde bulunur diye dusunuyorum.

okudugum kadariyla cok geriyormus ben fragmanini izledim zaten bu konu beni geriyor daha once baya okumustum. mumkun oldugunca geceleri izlememek de fayda var...

hele turkiye ye yapilmakta olan nukleer santrali ve toplumun egitim seviyesini urun ve hizmet kalitesini dusununce inanin korku saliyor gercekten korkunc : (

1 haziran 2019 00:46