chihuahua, toy poodle ya da pomeranian?

merhaba. bir konuda fikrinize ihtiyacım var süslüler. aranızda chihuahua, toy poodle ya da pomeranian cinsi köpek besleyen var mı? varsa hangi cinsi besliyorsunuz ve apartman dairesinde beslerken sorun yaşıyor musunuz? bir de, evdeki engelli bir kedi ile uyumları nasıl olur sizce?

1. Satın alma,SAHİPLEN

28 ocak 2020 00:07

2. Satın almayıp sahiplendiğim dört can var.

Teşekkür ederim yine de.

28 ocak 2020 00:08

3. 5. Satın alınacaksa bir anlamı yok ama

28 ocak 2020 00:13

4. Arkadaşlar, köpeği ben, kendim, şahsıma almayacağım. Köpeği besleyecek kişi ben değilim. Keza ben köpek bakımını üstlenebilecek bir insan bile değilim. Kedilerim var. Bu belirttiğim konuda bir fikire ihtiyacım olduğu için sizlere danışmak istedim.

28 ocak 2020 00:17

5. Satın alma sahiplene katılmakla birlikte bunların hepsi küçük cins köpekler değil mi? Bizim de küçük bir köpeğimiz var ve bir sürü küçük cins köpek tanıdım genelleme yaparak söylüyorum biraz agresif oluyorlar. Tatlı bir şekilde tabi ki çünkü boylarının farkında değiller her şeye çok çabuk sinirleniyorlar sonra car car durmadan soyleniyorlar:d yine tüm gorduklerim benimki dahil aşırı kıskançtı. Başka bir köpeği, kediyi, kuşu bile kıskanıp trip atardı bizimki. Yani kısacası engelli bir kedi ile küçük cins köpeklerin anlayabileceğini ben düşünmüyorum.

28 ocak 2020 00:20

6. Daha sakin uysal ve yaşı 2-3ten büyük bir köpek engelli bir kediyle daha uyumlu olacaktır bence. Hem o yaşlardan sonra karakterleri oturuyor kediyle olur mu olmaz mi anlarsınız. Yavru alıp kediyle anlaşamazsa geri dönüşü yok çünkü. Barınaklarda bir sürü yetişkin golden ve labradorlar var mesela onlar olabilir

28 ocak 2020 00:23

7. Cavallier en iyisiymiş evde beslenecek olan süslü. Havlamaz, arkadaş canlısı, sevecen bi köpekmiş. Geceleri horluyormuş ama burnu kücük olduğu için. Ben de istediğim gibi bulursam eğitimli falan alırım.

28 ocak 2020 00:46

8. Hala köpeklerin ırkına göre havlayıp havlamayacağını düşünen insanlara fikir soruyorsunuz.. Küçük ırk köpekler de büyük ırklar gibidir sadece küçük olduğu icin istismarı kolaydır bu sebeple sinirli denir onlara. Engelli bir kediyle anlaşması, evde havlamaması vs her şey bakacak olan kişiye bağlıdır. Apartman dairesinde köpek beslemek de size bağlı aslında yalnız kalınca havlayan bir köpeğiniz olursa iş atılmaya kadar gider. Kısacası köpek bakmak tamamen disiplin ve sabır gerektiren bir iştir. Kücük ırk nispeten kolay gelebilir ama büyük ırka göre daha zor olan yönleri vardır mesela çişi daha cabuk gelir daha sık dışarı cıkarmak gerekebilir. Evde işeticem diyorsanız yapmayın etmeyin sürünün merkezine köpeğinizi işetmeyin derim çünküsü çok uzun kral köpek ailesini takip edin.

28 ocak 2020 01:16

9. Chihuahua besledim 1 yıl kadar ama 8-9 yaşlarında ve hasta bi köpekti o yüzden çok hareketli veya sıkıntılı değildi. Gençken nasıl oluyorlar bilmiyorum. Havlasa da sesi çok çıkmıyordu. Kedi konusunds fikrim yok. Küçük ırk köpeklerin avantajı bi yerlere giderken çantasına koyup gezdirebilmek, taksiye otobüse binebilmek vs oluyor biraz da. O açıdan sorunsuz

28 ocak 2020 10:02