yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    31 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    ciddi ilişki erkeği nasıl yaklaşıyordu, unuttum?

    kızlar malumunuz erkekler, ilişkiler iğrenç bir yola girmiş. ben de 27 yaşında, uzun ilişkisinden ayrılmış biri olarak gerçekten ciddi ilişki nasıl başlıyor artık bilmiyorum. bundan 5 yıl önce bir adamla tanışsan, yanında gülebiliyorsan birlikte eğlenebiliyorsan, karşılıklı beğenmiyorsanız ilişkiniz başlardı. şimdi görüşüyoruz konuşuyoruz, mutlu bir ilişki başlıyormuş gibi oluyor ama bir bakıyorum ki olmuyormuş. şimdi cidden soruyorum, özellikle son 1 yıl içinde güzel bir ilişkisi başlayıp hala gerçekten mutlu olanlar anlatabilir mi. ilişkiniz nasıl başlayıp gelişti? ama burda gerçekten seviliyor olmanız en önemli kriter. kendinize bile itiraf edemediklerinizi itiraf edin. ilişki sizin ittirmenizle ilerliyorsa bu mutlu bir ilişki değildir. benim soruma cevap vermeye uygun değilsiniz demektir. iliskinizde mutluysanız, ciddiye ilerliyorsa, nasıl başladınız? siz ilişkide nasıl davranıyorsunuz, bir erkek sizce bir kadına nasıl bağlanıyor? bağlanmak isterse mi baglaniyor yoksa bir taktiği var mı?

    1. Sorunuza verecek cevabim maalesef yok ama ben de uzun iliskiden cikmis ve yeni nesil herhalde artik boyle, yasitlarim da zaten evli diye kabullenmis bir kadinim. Goruluyor ki benden 10 yas genc kadinlar da ayni cileyo cekiyormus. Bilemiyorum ben umudu kestim maalesef :(

    29 ağustos 2020 20:50

    2. Ciddi düşünecek erkek bence en başından açık açık belli ediyor. Benim 2 sene önce başlayan ilişkimde öyleydi. Sevgilim en başından beri bana hiç acaba? Dedirtmedi. Kartları hep açıktı, belliydi. Hayatımda gördüğüm en aile düşkünü, domestik insan olabilir galiba. Belki de en büyük isteği güzel bir aile kurup baba olabilmek. Geçen gunlerde popüler bir tweet vardı, erkeğin daha çok sevdiği ilişki mutlaka yürür diye, mutlaka erkek kadından çok sevmeli falan kesinlikle demiyorum ama erkek tarafı cidden çok seviyorsa ilişkinin devam edebileceğini söyleyebilirim.

    29 ağustos 2020 20:55

    3. Bence de erkek daha çok seviyorsa ilişki yürüyor. Mesela benim ilişkim 5 yıllıktı, ilişkinin en başında sudan sebeplerle defalarca bitirmek istediğimi söylesem de sevgilim hiç kabul etmedi ve her zaman bir şeyleri telafi etmeye, benim gönlümü almaya özen gösterdi. Iliskinin sonlarında da onun telafileri, tahammül seviyesi azaldığı için inceldiği yerden koptuk.

    Erkek daha çok sevmeli orda hem fikiriz. Ama bu erkeğin daha çok sevmesi nasıl olacak artık anlamıyorum. Ben beğenip samimi bulduğum erkeklere kartlarımı açık oynuyorum. Bu adam.duzgun birine benziyor, niyeti ciddi ilişki gibi, zaten yasi 30 üstünde, bu saatten sonra gönül eğlendirmek saçma, ben de gayet dürüst bir şekilde davranayım diyorum ama insanlıktan anlamıyorlar. Hâlâ alengirli, itip kakmalı ilişki peşindeler galiba.

    29 ağustos 2020 21:05


    4. Bence bunun üzerine çok düşünülüyor. Adamlar oyun oynuyor, öteliyor, erteliyor çünkü gerçekten sevmiyor, ilgi duymuyor. Biz işin içine duygularımızı ve egolarımızı katınca sorguluyoruz ve cevabını bulamıyoruz ama aslında cevabı çok basit. Sizi gerçekten seven bir erkek bunu her an her saniye hissettirir, sevmeyen ise saçma sapan oyunlarla oyalar, o yüzden lütfen bu tarz insanlarla zamanınızı harcayıp kendinizi üzmeyin kızlar. Doğru kişiyi aramaktan da vazgeçmeyin ama, yalnızca egolarınız ve duygularınızdan birazcık arınıp rasyonel düşünün, sizi seven birisi bunu gösterir. 

    29 ağustos 2020 21:10

    5. a5 e katılıyorum kesinlikle ben de. Eğer yeterince karşıdan ilgi, sevgi, ciddiyet bulamazsam ve sürekli işi belirsizliğe alengirli şeylere getiriyorsa ben de yoluma bakarım. Dediğim gibi benim için bir erkekte ilk bakışta olması gereken şey açık olmak, niyetinin ne olduğu. Niyeti sadece takılmak sonra bırakmak bile olsa baştan bunu açık açık belli ediyorsa ben saygı duyarım sonuna kadar.

    29 ağustos 2020 21:16

    6. 30 yaş üzerinden bildiriyorum, hala ciddiyetsizler. Şu son bikaç yılda noldu bu erkeklere anlamıyorum. Niyetleri belli değil, duyguyla yaklaşan yok hep fiziksel odaklılar. Zamana uymak için biraz taviz vereyim diyorum o zaman da kolay imajı çiziyorum, diğer türlü de uğraşmak istemiyorlar. Fiziksel görünümüne ve kişisel gelişimine özen gösteren bi kadın olarak özgüvenimi yerle bir ettiler allah kahretsin.

    Tam düşündüğüm soruyu açmışsın. Hatta benzer kafa karışıklığını ben kendim yaşayıp yazdım dün. (link: https://www.suslusozluk.com/soru/bir-ili%C5%9Fkinin-b%C3%B6yle-ba%C5%9Flamas%C4%B1-normal-mi?tab=answers&p=1&options={%22sort_by%22:%22created_at%22,%22sort_direction%22:%22ASC%22} Şu başlıkta)

    29 ağustos 2020 21:19

    7. Ben 1 yıldır arayış içindeyim ve hiç mi insanın karşısına çıkmaz düzgün biri? Konustuklarimin hepsi 30 yaş ve üstü kişilerdi. Sadece 2 kişi vardı daha ciddi gibi yaklaşan ama onlardan da asla hoşlanamadım. Birinin tipi uygun değildi, biri evlenmeye uygun değildi. 1 yıl az bir süre de değil. Insanlar uzun ilişkisini bitirip 6 ay içinde nasıl evlenmeye uygun birini bulabiliyor anlamıyorum. Illa ki kendimize yakistirmadigimiz biri mi olmalı. Çünkü bakıyorum da nasıl bebek gibi kızlar tipsiz adamlarla evleniyorlar.

    29 ağustos 2020 21:22


    8. Ahh anon6 senin sorudaki anon3 benim :d bak orda da yazdım, ben de tam senin gibi olacakmış gibi hissettim, tam duygularım güçlenmeye başladı ama adam elimdeki sabun gibi kaydı gitti. Biz duygu oluşturunca adamlar topukluyor. Iliskiyi gerçekten ağırdan al, onu kendine yakıştırma, hatta üstü kapalı bir şekilde bunu ona belli et. Ben köklü bir üniversite mezunu biri olarak anadolunun bildiğin dağında 2 yıllık bölümü uzatarak okumuş adama kendimi denk gördüm. Sırf beğendim diye totosunu kaldırdım. Yanlış anlaşılmasın, 2 yıllık okudu diye adam ayırmıyorum ama bunlarda özgüveni kirmadigimiz sürece adam gibi davranmıyorlar. Ben kendimi ona layık görmüşken o iyice değişik şeylerin peşine düşüyor.

    29 ağustos 2020 21:27

    9. 30 yas ustu erkekler de turlu turlu haltlari karistirdiktan sonra 20lik genc kizlari seciyorlar evlenmek icin. Bence evlilik-baglilik-sadakat-tek eslilik gibi kavramlar bitti.

    29 ağustos 2020 21:41

    10. Soru sahibi süslü demissiniz ya erkek daha çok sevince alttan alır yürür ama bi süre sonra katlanamayınca biter diye, acaba böyle zamanlarda da siz alttan alsanız düzelmez miydi yani 5 yıl uzun da bir süre, 5 sene boyunca birlikte iseniz birbirinizi anlıyorsunuzdur veya ciddi devam etme potansiyeli yüksektir mesela. Tamamen mi koptu aranızda her şey?

    29 ağustos 2020 21:50