ciddi ve düzenli bir ilişki nasıl yapılır?

bu erkekleri nasıl kendimize bağlayıp kör kütük aşık edebiliriz? 28 yaşındayım bir tane bile ciddi, olgun, beni gerçekten seven ve isteyen biri ile karşılaşmadım. seven oldu tabi de karşılıklı olsun istiyorum. benim sevdiğim beni beğenmez, beni seveni de ben beğenmiyorum. ben aşk kadınıyım kesinlikle ve ilgimi sevgimi göstermeyi seviyorum. bu erkeklerin pesimizden kosmasinicin illa köpek çekip taktik mi yapmamız gerekiyor anlamıyorum. taktik nasıl yapılır onu öğretin bari. ben içimden geldigi gibi davranan ve duygularimi gösteren biriyim çünkü. ilişkilerin genelde flört dönemi iyi geçiyor ama ilişkiye evriliyor hiçbir zaman. sıkıldım bu durundan

1. İlişkiye evrilmiyor olacak*

16 şubat 2020 13:24

2. Birini kendine aşık etmek diye bir sey yok bence

16 şubat 2020 13:26

3. O zaman aşık olunmayacak biriyim galiba kimse aşık olmadı şimdiye kadar :( aşk, sevgi dolu huzurlu bir ilişkim olsun istiyorum ama olmayacak galiba. Bunu kabullenen iyi olur.

16 şubat 2020 13:31

4. A3 nikahınızı da obama kıydı di mi süslüm hatırladım şimdi

16 şubat 2020 13:32

5. Anonim 3e katılıyorum, ben de aynı şekilde ilişkim olduğunu gözlerine bile soksam asılan oluyor ve can sıkıcı bir durum. + olarak çevreye yaydigin enerjiyle alakalı da bir durum, aşk kadınıysan o enerjiyi yayarsın yani sana bakınca sen hiç konuşmasan, bir hamle yapmasan bile o aşk enerjisi yayılır senden

16 şubat 2020 13:34

6. Anon3 ben de güzel bir kızım. Dediginiz gibi normal erkek arkadaşım bile yoktur. Karşı cinsle kanka olabilen kişilere çok özenirim mesela. Ama ben bir şey yapmasam da erkekler flörtoz yaklaşıyorlar. Erkeklerin ilgisini cekmek konusunda sikintim yok zaten. Ama ben aşk, istiyorum. Böyle geçici hevesleri olan erkeklerle takılmak değil. Bir yuva kurmak istiyorum ama erkeklerin hiçbiri ciddi düşünmüyor bu devirde. Ben de oturaklı, ağır başlı biriyimdir yani. Hani demeyin sen oynaksin erkekler eğlencelik görüyor falan. Alakası yok çünkü.

16 şubat 2020 13:34

7. A3 kimsenin giymediği şeyleri giyen, herkesin kıskandığı, neyse ki yeni işyerindeki kadınlar kıskanç olmadığı için rahat eden üst insan siz misiniz ahahahah

16 şubat 2020 13:46

8. Kesinlikle o. Her soruya atlayan yeterince güzel, başarılı degilseniz hesaplarıniz odenir diyen de ayni kisi sanıyorum

16 şubat 2020 13:51

9. Anon3 bunubeğendin mi? şaka bir yana;

Uzun ilişkiyi erkek isterse uzun oluyor. İlk Gece cinsellik yaşadık, şimdi evliyiz örnekleri görüyoruz ancak azınlık olduklarını kabul ederler umarım. Empati yapıyorum, uzun ilişki düşündüğüm birini ilk günden yatağa atmayı düşünmezdim ben. Acelem yok diye düşünürdüm. Uzun zaman birlikteyiz zaten.

Beni seveni ben beğenmiyorum diye bir şey düşününce, tüm çözümler sonuçsuz kalıyor. çünkü senin beğendiğin adam da farklı bir kızı beğenip, senin için aynısı düşünüyor.

Anlıyorum hepiniz yakışıklılarla sevişmek istiyorsunuz ama sınırlı edition diyorum. Biraz sen feda edeceksin biraz karşındaki. Kişisel tecrübem kendisine objektif bakabilen insanlar daha sağlıklı ve uzun ilişki yaşamaya meyilli oluyor.

16 şubat 2020 13:56

10. Belki de hep aynı tip erkekleri seçiyorsunuz ve o yüzden hep böyle oluyor gibi geliyor size. Başka ortamlardan birilerini aramalısınız belki. Yaş, meslek, ilgiler/hobiler vs konularında değişime gitmek gibi.

16 şubat 2020 14:19