cihangir ceyhan'a fena düştüm kızlar neler olüyör böyle bana offff ?

1. adana'da aynisini kolaylikla bulabilirsiniz.

18 kasım 2020 16:24

2. Kimse kizmasin ama adanalilar sorunlu, sayko gelir bana sonucta sicak diye gunese mermi sıkanların memleketi Ama cio öyle değil gibi...

18 kasım 2020 16:28

3. A2 masterchef barboya bile dusen var cio iyi kotu basrol valla :p

18 kasım 2020 16:28

4. Son dizisini izle geçer

18 kasım 2020 16:29

5. a4 zaten muhtemelen son dizisini izleyip fena düştü adasgafgd. bahsettiğiniz oyuncuya düşmeniz üzerinde sizin ilişki erkek tercihleriniz hakkında bir sayfa yazı yazardım ama yapmıyorum. sadece lütfen ilişki ve erkek tercihlerinizi yaparken çok dikkatli olun süslü.

18 kasım 2020 16:45

6. 01 Adana izle birkaç bölüm geçer

18 kasım 2020 17:19

7. Yoo son dizisini de izledim önceki dizilerine de şöyle bir baktım ama kendisinde çirkin erkek çekiciligi var neden öyle diyorsunuz? Onu izle geçer yoklukta misin bilmem ne djdkdkfkfk dusecegimiz insanları da size soralım bundan sonra ajskskskkskd

18 kasım 2020 18:25

8. Offf bir de ilişki tercihleri falan demisler. Sevgilimin Cihangir Ceyhanla alakası yok. Sadece hoşuma gidiyor mesela benim. Dalga geçtiğiniz bazı baby face Koreli oyuncular da hoşuma gidiyor mesela. Kesin ben iflah olmaz keko bir erkek bağımlısıyım bu yüzden dimi sjxkdkdkfk

18 kasım 2020 18:27

9. Offd ben de ya neden böyle oluyor hiç bilmiyorum :((

18 kasım 2020 18:58

10. cihangir ceyhan'a "yoklukta gider" diyenler sevgililerinin resmini bi atabilir mi? bir şey merak ettim de.

18 kasım 2020 20:45