cildim neden kirli görünüyor??

selam süslüler cilt bakım rutinim olmasına ve aktif sivilce problemim olmamasına rağmen cildim kirli gibi görünüyor. yani nasıl anlatsam bilemiyorum sanki özensiz birinin cildi gibi görünüyor cildim. ten makyajı yapsam bile öyle görünüyor makyaj ile, sanki hiç makyajıma özen göstermemişim gibi. parlak değil mi derim nasıl derim bilemiyorum gerçekten çünkü sıkıntının nerede olduğunu ben de tam çözemedim. acaba cilt tonum mu eşit değil veya nemsiz mi ? böyle bir şey yaşayan var mı?

1. sigaradan olabilir, bende de var aynı sorun bir de cildim sarı gözüktüğünden ayrıca kirli gibii bulamadım bir çözüm süslü :/

29 mayıs 2018 18:50

2. ya benimde öyle esmerim ve böyle değişik duruyor acaba neden

29 mayıs 2018 19:16

3. benim de boyle ya, fondoten surerim berbat durur. ay ustteki suslunun dedigi gibi benim de sari ve kirli gibi bir degisik belki de sigaradan:/

29 mayıs 2018 19:24

4. aslında tek çözümü sigarayı bırakmak ama ben yapamadım :d onun haricinde çok su ve düzenli yeşil çay tükettiğim zamanlarda bir tık daha iyiydi bunu yazmayı unutmusum

29 mayıs 2018 19:28

5. benimde böyle. oh be sonunda beni anlayan birileri. yani sanki günlerce yıkamamışım da makyajımla uyumuşum gibi ya da fondöten üstüne fondöten sürmüşüm asdjf. benim tenim de esmer ama tam esmerlikte değil sarı alt tondan ziyade sarı.

29 mayıs 2018 19:34

6. sigara kullanmıyorum süslüler.

29 mayıs 2018 20:06

7. Evet ya , belki gerçekten sarı alt tondan. Saç rengim kumral ama bu konularda bilgisizimdir, saç rengimden mi yoksa

29 mayıs 2018 20:57

8. ben hic su icmiyorum bir de jdgskdh paril paril cilt beklemek de hayalcilik olur benim icin zaten

29 mayıs 2018 21:12

9. saç belki açar evet.

Ben de pek su içen biri değilim

29 mayıs 2018 21:36

10. süslü benim de cildim aynı şekilde renk eşitsizliğinden dolayı öyle görünüyordu. annemin arkadaşının tavsiye etttiği maskeyi yapıyorum: 1 yemek kaşığı yoğurt+ 1 çay kaşığı karbonatı karıştırıp yüzüne sür, sonra 15 dk bekleyip yıka. ben haftada 1-2 duşa girmeden yapıyorum umarım işine yarar :)

30 mayıs 2018 18:12