cilt bariyeri onaran yüz için serum krem vb ürün tavsiyesi ?

süslüler 29 yaşında çok kuru ciltli biriyim. eskiden cildim hiç hassas değildi ama yaş aldıkça cildim daha kuru ve hassas hale geldi. cilt bariyerini onaran ürün önerisine ihtiyacım var. lrp cicaplast var şu an elimde.

1. süslü bana missha'nın madecassoside kremi çok iyi geliyor. cica gel olanı değil ama, direkt üzerinde 2x yazankrem olanı. çok güzel yoğun nem veren merhem gibi bir krem. cildimi hem yumuşacık yapıyor hem de sakinleştiriyor. benim de cildim kuru ve hassas. dönüşümlü kullanıyorum ben genelde, bazı günler de cosrx'in salyangoz özlü esansını uygulayıp üzerine daha hafif yapılı bir nemlendirici geçiyorum. bu esans da cildimi daha parlak sağlıklı gösteriyor.

26 nisan 2024 17:45

2. bir öneri daha, normal nem veren ya da nemi çok yetmeyen bir nemlendiriciniz varsa, üzerine revolution'ın matrixyl serumu var, o da çok güzel bir peptit serumu. nemlendirici üzerine ekstra nem katmış oluyor ve düzenli kullanımda bence çizgi kırışıklık görünümünü azaltıyor.

26 nisan 2024 17:46

3. Teşekkür ederim süslü elimdeki lrp bitince ona bakayım, serumları da araştıracağım.

26 nisan 2024 17:48

4. Soon jung 2 x barrier intensive cream, Purito dermide sleeping pack, purito centella (scented veya unscented) recovery cream, isntree water sleeping mask, isntree yam root vegan milk cream

26 nisan 2024 19:33

5. Teşekkür ederim a3 süslü

26 nisan 2024 22:04

6. A4 süslü kaşıntı olmuyor ama kızarıklık ve acı oluyor bazı ürünleri kullanınca.

27 nisan 2024 10:38

7. cyrene barrier repair