cinsel ilişkiden sonra iki kez vaktinde regl olma, üçüncüye olamama?
23 aralık'ta cinsel ilişki yaşadım süslüler, prezervatifle korunduk ama prezervatifi çıkarırken dışı çok ıslaktı. acaba delik mi diye tedirgin olduk ama vajinamın ıslaklığından dolayı olduğuna karar verdik, bir sızıntı da yok gibiydi. 14-15 gün sonra olmam gereken vakitte regl oldum. kanamam önceki regllerime göre daha fazlaydı, aldığım ağrı kesiciye bağlıyorum. normalde majezik kullanıyordum, sanırım kesiyormuş o biraz, o ay farklı bir şey kullanmıştım. ertesi ay yine vaktinde regl oldum. yoğun değildi geçen ayki reglim kadar ama yine majezik kullanmıştım. normalde 7-8 mart gibi regl olmam gerekirdi. yıllardır reglim hiç gecikmez. tam gününde olurum veya -/+1 gün şeklinde. 4-5 gündür regl olamıyorum, karnım şiş, ada çayı içiyorum üç gündür ama fayda etmedi. 15-20 gün önce baş dönmesi şikayetiyle acile gittim. hiçbir şey bulamadılar, üst üste gebelik ihtimalin var mı diye sordular. hala regl olamadığım için tedirgin oldum, 4-5 gün belki çok uzun bir süre değil ama dediğim gibi hiç gecikme olmuyordu. gebelik durumu olamaz değil mi? çünkü üstüne iki kez vaktinde adet oldum. internette gebeliğin başlarında yerleşme kanaması olabileceği yazıyor ama bu da adet gibi yoğun olur mu bilemedim. pazartesi gebelik testi alacağım ama biraz içimin rahatlamasına ihtiyacım var. sizden fikirlerinizi duymak istedim, lütfen yargılayıcı olmayın. zaten fazlasıyla gerginim