cinsel ilişkiden zevk almak, oral seks ve orgazm problemi?

kafayı yiyeceğim bu olayı düşünürken. sorunumu size anlatayım: biriyle önsevişme esnaında zevk alıyorum ki ıslanıyorum. ama anlamadığım şey (bodoslama anlatacağım) içimdeyken o kadar da zevkli gelmemesi? yine de ıslak kalabilmem. azla orgazma yaklaşmadım bile. kendimi okşamayı denedim sevişirken yine olmuyor mesela. mastürbasyon yaparken oluyor. sık sık yapmıyorum hatta 2 aydır hiç yapmıyorum, porno da izlemem. oral seksten de zevk almıyorum. işin tuhafı o. sizce neden böyle? doktora gitsem hangi doktora gideceğimi bile bilmiyorum. devlet hastanelerine gidip bunu söyleyemem de, çok yargılayıcı geliyorlar bana. acaba kist falan mı var nedir yani bu...

1. Açıkçası yüzde 90 duyduğum bi şey bu. 9 u da sürekli boşalıyorum diyor. 1 i de gerçekten arada boşalıyor bence

27 ekim 2019 14:47

2. Sorun partnerinizde olamaz mı?

27 ekim 2019 14:47

3. olamaz çünkü birlikte olduğum öteki kişilerle de böyle oldum..

27 ekim 2019 14:51

4. Süslü yeni misin moralini bozma benim neredeyse 2 sene sürdü boşalmaya başlamam

27 ekim 2019 14:54

5. yeni değilim süslü ama çok aktif değildim işte. çok düşürüyor bu olay beni.

27 ekim 2019 14:59

6. Ne kadardır aktif cinsel hayatınız var bilmiyorum ama ilk 3 4 ay bende de durum buydu. Ya hu bu muymuş demiştim. Düzenli haftada 2 3 kere olunca bedenimi de tanıyınca duygular şelale. Bir de ilk ilişkimde adam bir kere boşalınca 3 saat yok yani (gizlinot: Kapanışa geçiyordu) Diğer ilişkide hem uzun hem de yarım saat arayla yaptığımızda daha iyi oluyordu. Bir de kendi kendinize vajinal olarak tatmin etmeye çalışın bedeninizi tanıdıkça daha kolay her şey.

27 ekim 2019 15:01

7. nasıl boşalıyosunuz ya? kadın olarak? ben orgazm oluyorum ama boşalma gibi bir şey yok, şaşırdım doğrusu.

27 ekim 2019 15:05

8. Süslü ben de 2 yıl diyorum ama 2 yıl düzenli değil arada 9 ay bile aralar vardı yani. Bence sen düzenli ilişkiye girmeye bak. İnsanların dediklerine aldırış etme atıyo çoğu

27 ekim 2019 15:14

9. Süslü çok aktif değilmişsin daha inan rayına oturur. Ama ilk ilişkimde ne kadar uğraşırsa uğraşsın bende de olmuyordu. Hiç adam da kusur bulamamıştım. Kendiniz vajinal olarak mast. yapmaya çalışın. Vajina duvarına sürtüyormuş gibi ileri geri yapın. Tuhaf bir his oluşacak ve gerisi gelicek. Klitoral orgazmı mümkün olduğu kadar azaltın.

27 ekim 2019 15:20

10. Ben de oral seks ve masturbasyonla (klitoral) orgazm olabiliyorum ama iliskiyle hala olamadim.

bunun masturbasyona alismis olmakla alakasi var midir acaba?

27 ekim 2019 15:21