cinsellik yaşadıktan sonra soğuyan erkek?

bu tarz erkeklerin derdi ne süslülerim..

1. Ten uyumunu yakalayamamistir

22 eylül 2019 13:01

2. Vücudu beğenmemiştir +1 bir de bir erkek arkadaşımdan duymuştum öpüşünden bile hoşlanmamıştım Demişti bir kız için. Etkileyici, çekici bulmamış yani. Bir daha da görüşmemişti.

22 eylül 2019 13:08

3. Ay neyin hevesini alacak ya. Playboysa zenginse tamam da ortalama bir Türk erkeği seks yapacak kadın zor buluyor zaten. Ancak beğenmemesi lazım.

22 eylül 2019 13:09

4. Vücudum kötü değil süslülerim. Düzgün bir fiziğim olduğunu söylerler genelde.

22 eylül 2019 13:10

5. Cinselliğe yeni başladım o yüzden deneyimsizim biraz ama zamanla yaparak tecrübe kazanıcam zaten. Bu neden geldi aklıma ama anlayışsız bir adamsa demek ki

22 eylül 2019 13:13

6. Bende kötü sevişen tevrübesiz birisi ile olmak istemem, normal bence. Herkesin beklentisi farklı sonuçta

22 eylül 2019 13:17

7. süslü üzgünüm, amacı en baştan sizinle cinsellik yaşamakmış :( yani, aşk, sevgi gibi bir duygusu olmamış. istediği şeyi elde edince de bir sonraki hedefe yürümeyi karar vermiş.

sorun sizde değil, "seksten memnun kalmaması" diye bir şey söz konusu bile değil. bu tarz adamlardan kimseye hayır gelmez. eskiden bir jenna jameson vardı, bir hedef, bir skor olarak erkek sizi kafaya takarsa, onu başardığını, elde ettiğini hissettiği anda soğur. tecrübeyle de ilgisi yok yani.

22 eylül 2019 13:43

8. 1) baştan beri tek hedefe kitlenmiştir.

2) yeterli kişisel yakınlığı kurmadan cinsellik yaşayınca hevesini kaybetmiştir.

3) sizin bazı özellikleriniz hoşuna gitmemiştir birlikte olana kadar tahammül etmiştir veya o sırada hoşuna gitmeyen şeyler olmuştur.

4) yokluğa düştüğünde size tekrar yazabilir.

22 eylül 2019 14:50

9. ben bakıreyım erkek arkadasımla 3 yıldır beraberiz fazla ileri gidemiyoruz genel basit şeyler yasıyoruz sadece.bir süre sonra beni aldattıgını bi kaç sefer yakaladım bunlar hep tek gecelik ilişkiler tarzında.mesajlarda kızlarla konusmasını falan okudum arıyorum nıye acmıyosun gibi bazıyalanlar uydurmus daha gorusmemek için.kız güzel mi çirkinmi ondan mı devam etmedi bilemem ama sevgilisi olabilir kaçamak yapmıstır.bazı arkadaslarım nişanlı ama instagramına baksan bekar sanabilirsin

sogudugunu nasıl anladın hıc mı mesaj atmadı?bazısıda canı çekince tekrar geliyor ara ara kayboluyor.

22 eylül 2019 16:20

10. İlişkiyi bitirme kararı aldı süslüm.

22 eylül 2019 16:56