cire aseptine beach güneş kremi kullanan var mı?

vücut için almayı düşündüm, 150 ml’ye 23 tl çok uygun geldi. hemen baby versiyonu var hem normal. yorum bulamadım hakkında, kullanmış olan var mı? önerir misiniz?

1. Süslü aşırı yogun hindistan cevizi kokuyor komu hassasiyetiniz varsa aklinizda bulunsun. Korumasini bilmiyorum çünkü sadece elimin üzerinde denemiştim.

11 haziran 2019 12:33

2. Yapı olarak biraz yoğun.koruması fena değil.yalnız 1 kez kullandım ben bu hafta sonu o yüzden koruması konusunda yine de çok yorum yapamayacağım.

11 haziran 2019 16:14

3. Ben aldım çünkü güneydoğuya krem dayandıramıyorum ahdfjf cilt için bir sorun yapacağını sanmam en kötü ihtimal kol, bacak, ayağa sürer bitirirsiniz

11 haziran 2019 16:36

4. teşekkürler süslüler, alıcam sanırım. ben de kol bacak ve dekolte için kullanıcam zaten süslücüm :)))))

11 haziran 2019 17:07

5. Almadiysan alma demeye geldim:( ciltte beyaz leke halinde kaldı ayaklarımda bile kullanamadım o kadar kötü

12 haziran 2019 15:13

6. az önce dışarıdayken eve’ye girdim almak için ama içeride başka şeylere bakarken onu almayı unuttum. iyi ki unutmuşum o halde, teşekkürler süslücüm (yazar: ailurophile)

12 haziran 2019 16:35