cok guzel, kariyerli kibar kadinlari eskort vb kadinlarla aldatan erkeklerin derdi nedir? ciddi soruyorum?

bilen varsa yazabilri mi cok sinirliyim

1. anal.

11 ocak 2021 23:13

2. Çünkü erkekler kötü kızları sever.

Ciddiyim, hangi erkeğe biraz asi, ters, kendini beğenmiş davrandıysam peşimden koştu, o ukala beni elde etmeye çalıştılar çünkü ben onlar için ele avuca sığmayan biriydim

11 ocak 2021 23:14

3. Heh yarım kalmış, eskortlar da kötü kadınlar

11 ocak 2021 23:15

4. yukarda bi anonim yazmış cinsel açlıktan dolayı kesinlikle. doymuyorlar ve bunun sebebi de bastırılmış cinsellikten geliyor gençliğinde yiyemediği haltları özgürleşip kendini "tamamlayınca" yemeye başlıyorlar

ya da başka bir durum olarak şu var yine bastırılmış cinsellik nedeniyle partnerleriyle paylaşamadıkları paylaşmaktan korktukları fantezileri var ve bunları eskortlarla gideriyorlar

11 ocak 2021 23:32

5. Divanımdaki erkekler diye bir kitap var. Bu tarz erkeklerin terapide anlattıkları şeyler ve analizleri var. Detaylı okuyabilirsiniz. Özetle sosyal statüde aşk-evlilik vs birlikte olduğu kadının cinsellikte sınırlarını zorlamak istemiyorlar. Kaybetmekten korkuyorlar. İçlerindeki açlık ya da farklı fethişleri bu şekilde gideriyorlar.

12 ocak 2021 00:16

6. Muamele

12 ocak 2021 09:15

7. bence her iki taraftada kusur var. şimdi kadın fantezisini söylese yargılanacağı korkusu yaşıyor. erkeklerde evlenince lafını geçirebildiği kadınla evleniyor. cinsel uyum sıfır. görünürde efendi kadınla evleniyor. benim gözlemimdir.

12 ocak 2021 13:41

8. Ne demişler, türkiye cinsel açlığın afrikasıdır. :((

12 ocak 2021 15:07

9. bu tip erkeklere değmeyecek bir analizle açıklayabilirim:

bir erkeğin yetişkin olmasını sağlayan şey annesinden kopmasıdır - benlik olarak. annesinden kopamayan erkekler hayatlarındaki bir sonraki kadına bu görevi yükler. yani eşlerine. bu da cinsel arzularında bozukluklara neden olur ve mümkün olduğu kadar anne aurasından uzak kadınlara yönelirler. belli bir yaştan sonra kendisinden çok genç kızlarla olan erkeklerin de sorunu budur aslında.

kısaca yetişkin olmayı becerememiş, ergenlikten sonraki evreye geçememiş erkek davranışıdır. ülkemizde bol miktarda bulunur.

12 ocak 2021 16:08

10. Son anonim ufkumu açtın şuan teşekkürler. Doymayan cinsellik diyen anonimlere de katılıyorum ve arttırıyorum. Sünnet olan erkek asla sünnetsiz erkek gibi zevk alamıyor cinsellikten. O yüzden ortadoğu erkekleri biraz daha aç oluyor, daha fazlasını dışarıda arıyor.

12 ocak 2021 20:43