cok istediği bir duası kabul edilen oldu mu?

sorum müslüman süslülere. hacet namazı falan kılıp gerçekten istedigi bir duası kabul olan oldu mu? veya her akşam dua eden

1. Benim oldu gerçekten ama sırf o namazı kıldığın için değil bence cidden inanarak kıldığın, kendini verdiğin ve yürekten istediğin için kabul oluyor

7 şubat 2019 19:23

2. Anonim bir gerçekten komik değilsiniz

7 şubat 2019 19:24

3. Güldürmedi anonim 1

7 şubat 2019 19:31

4. anonim 1 'in iğrençliğini göz ardı ediyorum.

evet oldu. imkansız gibi bir şey 'di asla olmaz diyordum ama oldu. deli gibi dua ediyordum ve kendiliğinden bir anda oluverdi. inanamamıştım bile. şimdi bir şeyi yine çok çok istiyorum inşallah olur.

7 şubat 2019 19:39

5. Ben eyüp sultan a gidip dua ettiğimde olmuştu. İşyerimdeki pozisyonumu değiştirmek istiyordum. Yeni birinin başlaması gerekiyordu. Ama 6-7 ay kimse alınmamıştı. Bir hafta kafa iznine çıktım. Bir gününde eyüp sultan camisine gidip çok içten dua etmiştim. İzinden sonraki ilk gün de istifa edecektim zaten. Kafama koymuştum. Sabah işe gittim. Müdürün odasında yeni personel oturuyordu.

7 şubat 2019 20:18

6. Süslüler hikayeleriniz gercekten hoş :) ben de hacet namazı kılıyorum ama inşallah kabul olur, namazı kılmadan da kabul oluyorsa neden hacet namazı kılıyoruz onu anlamadım:/

7 şubat 2019 20:41

7. İyide Allah sana hacet namazı kılmazsan duan kabul olmaz mı diyor ne alaka ? Otur içinden dua et. Bu kadar da çıkardı bir şekilde kılma bu namazı zaten. Sabırla isteyeceksin kabul olur olmaz. Ol azsa da senin için bir hayır vardır

7 şubat 2019 21:41

8. Anladımm süslü sağ ol

7 şubat 2019 22:05

9. (yazar: Duu) süslüm adınıza gerçekten çok sevindim :)

8 şubat 2019 07:50

10. Bir dönem çok stresli bi olay yaşamıştım. Ortaya çıkmaması gereken bi olaydı ve o süreçte çok yıprandım. Yaklaşık 4 ay kadar regl olmamıştım. Çok kilo aldım davul gibi şiştim. Aman aman çok inançlı bir insan da değildim. Neyse dedim kadir gecesi camiye gittim. Namaz bitti duamda o olaydan kurtulmayı ve regl olmayı diledim. Sonra eve gidiyodum alttan bir şeyler gitti her halde akıntıdır diye düşündüm. Eve bir gittim regl olmuşum!!! Şok oldum ve mutluluktan ağladım. Ve o gece o olaydan tamamen kurtuldum gerçekten. Belki tesadüf belki gerçekten duam kabul oldu. Ama ben O gün bugündür kadir gecesinin gücüne çok inanıyorum. Ve hayatımda yaptığım tek ibadet olsa bile kadir gecelerinde camiye gidip dua ediyorum cğqbcüqjcüqbciedüwn

8 şubat 2019 13:04