cok yalnizim, cok mutsuzum, issizim, cabaladikca batiyorum?

bilmiyorum okuyacak misiniz cevap verecek misiniz ama bir ihtimal bile olsa derdimi anlatmak istiyorum, o kadar yalnizim ki dipteyim tutunacak bir dalim yok resmen. baya yuksekten dustum, yanim arkadaslardan gecilmiyorken simdi nasilsin diye soranim bile yok evden disari adim bile atmiyorum, babam bile kac kere kizim hic arkadasin yok mu disari cik dediginde resmen yarama o kadar basiyor ki, kendime bunu hic sesli ifade etmedim cunku. is ariyorum is yok, kendime motivasyon yaratacak tek bir seyim bile yok, artik o kadar alingan ve sertim ki hatta en kucuk seyde bile aliniyorum, hic bir yerde istenmedigimi dusunuyorum niye boyle bilmiyorum ama ozguvenim de moralim de sifir, bitkiden farkim olmadan yasiyorum

1. Seni çok iyi anlıyorum

1 ağustos 2019 21:03

2. sen de mi benim gibisin:(

1 ağustos 2019 21:07

3. hayir sormadim suslu.

keske olmasak, keske....

hayir suslu is basvurularina yuz yuze gittigimde internetten yapin diyorlar yuzume bile bakmiyorlar, tek basima da cikiyorum ama etraftaki insanlari gorunce ne isim var benim burda diyorum daha da mutsuz oluyorum

1 ağustos 2019 21:24

4. Yalnız değilsin süslü aynı durumdayız

1 ağustos 2019 21:25

5. E biz de bu haldeyiz.

1 ağustos 2019 21:51

6. benim etrafimdaki herkes cok sosyal:( annem bile arkadaslarina gidiyor ben evde tek basima oturuyorum

1 ağustos 2019 21:57

7. Belki biraz daha ayrıntı versen fikir verebiliriz süslü, ne okudun kaç yaşındasın? Aynı şeyleri İnan çoğumuz yaşadık. Mutluluk gibi üzüntü de gelip geçici.

1 ağustos 2019 21:58

8. 22 yasindayim suslu, saglik alaninda okudum fizyoterapi tesekkur ederim ilgilendigin icin:) bir yandan ise girersem her sey daha farkli olur cunku kafami yoracagim bir sey olur diyorum, bir yandan yine yalniz olucam ama yorgun sadece calisan bi yalniz olucam diyorum:( yabanci dil kurslarina mi gitsem diyorum, bilmiyorum kendimi gelistirecek bir sey ariyorum ama ne oldugunu bulamiyorum

1 ağustos 2019 22:04

9. Acaba bu işi mi yapmak istemiyorsun, farklı bir alana mı yönelmek istiyorsan daha gençsin. Ben 29 yaşındayım hala iş konusunda farklı arayışlara giriyorum. Öncelikle bunun üzerine mi düşünsen

1 ağustos 2019 22:07

10. Ben de senin gibiyim süslü, o kadar iyi anlıyorum ki. Ne yapsam içimdeki o boşluk ve yalnızlık hissi geçmeyecek, cidden çok yalnızım çünkü. Diğer insanlar gibi değilim.

1 ağustos 2019 22:09