concerta ya da ritalin kullanan süslüler?

concert alıp akşamında ritalin aldığınız oluyor mu?

1. Gece demiyor akşam diyor. Concerta'nın etkisi erken bitince bazı vakalarda akşamüstü ritalin alınır ek olarak. Herkese olmaz ama.

4 haziran 2023 17:11

2. Ben ikisini birlikte hiç kullanmadım ama sorun olabilirmiş gibi geliyor. Gerçi bünyeniz alıştıysa sorun olmayabilir. Psikiyatristler daha iyi bilir

4 haziran 2023 17:28

3. Concerta kullanıyordum doktor kontrolünde, akşam üstünde bi çılgınlık yapıp kardeşimin ritalin inden içmiştim, bitirme projesi yapıyordum ama resmen taşikardi olmuştum ve acile götürmüşlerdi beni. Panik atak, kalp çarpıntısı yaşamıştım 2-3 doktor gelmişti ve beni cık cık lamışlardı

4 haziran 2023 18:28

4. süslüler tesekkür ederim danısmadan icmeyecegim doktora. cay kahve icemiyorum hayatım berbat oldu yahu simdi decaf kahve söyledim onu bekliyorum :( siz icebiliyor musunuz kahve falan

4 haziran 2023 18:38

5. Concerta ile çok kahve içince de kalp çarpıntısı yapıyor, 1 fincan anca

4 haziran 2023 18:50

6. bırakıp adhd ile yasamayı öğrenmek istiyorum zira ilaç ciddi anlamda zorluyor beni ama icmesem de sosyal hayatımda ve iste kafam bir milyon oluyor hicbir sekilde odağımı toplayamıyorum. ne diyeyim ki umarım hepimiz iyi oluruz

4 haziran 2023 19:26

7. Kaç mglık concerta kullanıyosun

5 haziran 2023 00:08

8. Bu ilacı üniversite sınavı için mi kullanıyorsunuz ne alakaya. Önlerine gelene ilaç yazıyorlar. İyi olmuş.

5 haziran 2023 11:23

9. Ikisini ayrı ayrı kullandım. Ikisi de kalp çarpıntısı ve anksiyete hediyesi getirdi bana. Ayrıca uykumu da bitirdi(sabah 9da falan anca uykuya dalabiliyordum 32-33 saat uykusuzluğa dayandım) Ee skerler dedim ve bıraktım ilacı. Uykumu düzene soktum şimdi kısa kısa çalışıp molaya zorluyorum kendimi. Bu şekilde daha verim aldım. Bu ilaçlar bir şeyi geçirmiyor çünkü.

5 haziran 2023 13:55

10. Bende taşikardi yapmıyor, kahve de içiyorum ama normalde kalp ritmim bayağı yavaştı(bir problem yok) ve günde 5-10 kahve içen biriydim, şimdi 2-5 iciyorumdur. Bende kaygıya sebep oluyor, tek şikayetim o. Normalde dünya yansa kıçımı döner uyurum ama bu ilacı alınca sürekli kaygılıyım.

5 haziran 2023 13:59