connected2 me

Herkese iyi geceler ben connected2 den bi süredir biriyle konuşuyorum ve gerçek hayatta da görüşmek istiyoruz bu konuda fikriniz var mı daha önce buluşan var mo

1. Bu süre 5 ay bu arada

26 ocak 2017 01:05

2. evet o kişi benim. Başta çok önyargılıydım. Geçici konuşuyordum. Ama etkilenmiştim de bir yandan. 1 ay konuştuk hiç görüşmeden. Sonra artık tak dedi ikimize de. Görüştük. Hep içimde korku vardı ya fakese diye. C2ta tanışıp whatsapptan konuşmaya devam etsek bile insan saçma sapan şeyler düşünebiliyor. Buluştuğumuz gün o kadar güzel vakit geçirdik ki. Gerçekten beni ben yapan şey olduğunu anladım. Heyecandan midemde değil kalbimde, ciğerlerimde bile kelebekler uçuyordu. Caddede karşıdan karşıya geçerken bileğimi tuttuğunda içim titremişti ilk gün. Otobüste yol boyu beni izlemişti. Utanmıştım ama o kadar hoşuma gitmişti ki. Buluştuğumuz bu ilk gün sevgili olduk. Şu an 20 aydır beraberiz. Ailelerimiz bile tanışıyor. Parmağımda gururla birbirimize aitliğimizi hissettiren yüzüğü taşıyorum. Onsuz nefes dahi alamam sanırım. Hayatımın dönüm noktası oldu c2 de sevgilim de. Evet aklını kurcalayan birçok şey var biliyorum. Ama lütfen önyargılı olma. Bir şans ver. Umarım mutlu bir son olur senin için de :)

26 ocak 2017 01:30

3. 5 ay iyi dayanmışsınız gerçekten ashjkdf 1 haftasında seviştiğim de oldu uzun süreli ciddi bi ilişkim de. şans işi

26 ocak 2017 01:38

4. İnternet sayesinde tanışıp sanırım en iyi son yaşayanlardan biri (link: https://eksisozluk.com/entry/52572762 Ağlatıyor beni her seferinde )

26 ocak 2017 01:41