cringe olmadan izleyebilecegim bi kore dizisi var mi?

farkli kulturlere ilgi duyan biriyim. netflixte hep farkli ulkelerin iceriklerini falan bulmaya calisiyorum. uzak dogu da ilgimi cekiyor aslinda ama kore pop kulturunu pek sevmiyorum. izlemeye calistigim tum dizileri asiri cringeti. hep ezik, cirkin, kendini savunamayan bir kiz ve yakisikli zorba erkek. kiz sonradan guzellesiyo cocuk da kiza asik oluyo falan. ben zaten romantizm pek sevmem ama kore romantizmi asiri bayik geldi bana.  koreyi falan baya merak ediyorum o yuzden izlemek istiyorum. cringe olmayan bi dizi onerir misiniz bana lutfen? :)

1. hotel de luna, kill me heal me

bir de süslüdeki kore dizi önerileri başlığına bakabilirsiniz bence. herkes konusu ile vs yazmıştı

13 ağustos 2021 11:33

2. goblin, reply 1988, signal ve extracurricular.

13 ağustos 2021 11:35

3. crash landing on you ve lovestruck in the city...

ikisi de tekrar tekrar izleyebilecegim diziler

13 ağustos 2021 11:38

4. eski ama coffee prince.

13 ağustos 2021 11:41

5. Welcome to waikiki öneririm çok komik bir dizi.

13 ağustos 2021 11:46

6. Healer, kill me heal me. İkisi de klişe romantik diziler değiller, tavsiye ederim.

13 ağustos 2021 11:59

7. Daha yeni izleyip bitirdim bence çok iyiydi. Taxi driver diyorum. İçinde aşk bile yok.

13 ağustos 2021 12:02

8. İtaewon class

13 ağustos 2021 12:06

9. Dizi demişsiniz ama kültürü merak ettiğiniz için belki film önerebilirim diye düşündüm çünkü ben de dizilerini hiç sevmiyorum ama kore sinemasına bayılıyorum. Suç, korku gibi yüzeysel kategorileri çok felsefi işleyebiliyorlar. Memories of murder, the wailing, forgotten, mother, burning baya güzel filmler ve kültürü gözlemlemek için idealler.

13 ağustos 2021 12:51

10. Mad for each other, reply 1988, my sister, hi bye mama