crocs'a o kadar para verilir mi?

yeni atandım. stajda hep ayakkabı giydim. hastanede herkesin ayağında crocs görüyordum. sizce olmazsa olmaz mı? 250-400 tllerden bahsediliyor. ayakkabı mı önerirsiniz yoksa terlik mi? hangi markalar daha iyi ve uygundur?

1. Bacım bunun kaosunu yeterince yaşadık bu sözlükte, bir yenisine daha gerek yoktu ama neyse... Soruna cevap vereyim. meblağ gözünde çok yüksekse çakma croslardan alabilirsin ama ayakkabı tavsiye etmem.24 saat nöbet tutunca o ayakkabının içinde ayakların içler acısı olur istediği kadar ortopedik olsun.

20 aralık 2020 00:05

2. Ben crostan memnunum ayağımda yokmuş gibi hissediyorum. Uygun fiyatlı olarak akinelbella mi neydi o markayı onerebilirim.

20 aralık 2020 00:07

3. Maaşımı henüz almadığımdan mıdır nedir biraz uçuk geldi :) bu kadar insan kullanıyorsa bir bildikleri vardır deyip alacağım sanırım. Çok teşekkür ederim cevabınız için

20 aralık 2020 00:13

4. verilir bunca insan giyiyorsa bir sebebi var al kafan da ayağın da rahat etsin.

20 aralık 2020 00:32

5. Muadilleri nasıldır bilmiyorum suslu ama 5 sene yazları deniz ve sokakta giydim hatta kışları da bakkala giderken giydim. 1.5senedir de evde giyiyorum. Simdi bu yaza doğru tekrar başka rengini alacağım dışarısı icin. Cok pahalandi ama değiyor. Gercekten rahat.

20 aralık 2020 00:46

6. Düz taban ya o terlikler. Bence konforlu değil. Ortopedik hafif bir şeyler bulun derim. Parasını haketmiyorlar.

20 aralık 2020 01:01

7. Yani görüntüsünü sevmesemde rahatlar gerçekten. Ben ilk başta uygun fiyatlı muadillerinden alıp denemiştim belki sevmem diye görünüşünü yada ayağımdan çıkar mı falan diye ndjdkdk sonra orijinal aldım. Sende öyle yapabilirsinn

20 aralık 2020 01:21

8. İki sene önce ilk crocstan ilk terliğimi aldım, o  zaman eşim de dahil herkes bu ne biçim terlik çirkinmiş falan dedi. Sonra arada bir benimkileri giye giye o da kendisine almaya karar verdi. Annem hiç beğenmiyordu ama bel fıtığı olduğu için ona ben aldım, kullanmaja başladıktan sonra iyi ki almışsın ne rahatmış bunca zaman terlik diye tahtaya basmışız diyor. Herkesin memnun kaldığını görünce bu sene anneannem de aldı eskiyecek diye kıyamıyorum diyor. Ben kullanıp da memnun olmayan görmedim, croscstan memnun kalmayan tek kesim kullanmayanlar (gizlinot: Evet ironik )

Ekonomik olarak senin için uygunsa dene süslü beğeneğine eminim.

20 aralık 2020 02:41

9. Ben rahat edemedim bence ayak yapisina göre değişiyor. 36,5-37 giymeme rağmen 39 numara ayagima oldu. Tabandan sorun yasamadim ama parmak uclarimi çok acıttı. Hiç terleme sorunum olmamasına rağmen çıplak ayakla giyince terletiyordu ve uzun süre giymeme rağmen bunlar oldu. Sadece markete, bahçeye vs inerken giyiyordum. Şimdi maalesef cöp atma terliğim oldu boşuna aldım ne yazik ki

20 aralık 2020 03:21

10. Benim ev terliğim bile crocs süslü, cidden aşırı rahat.

20 aralık 2020 11:44