crop top giysem mi sizce balıketlilik?

belim 75 kalcam 100 gobek deligi etrafı 90. spor bi etkinlige katilcam cikik bir gobegim yok ama crop+esofman mi .d (isteyen istedigini giyer kimseyi ilgilendirmez de estetik açıdan soruyorum) baliketli suslulerim crop giyiyor musunuz?

1. kiloyla, vücut şekliyle, balık etlilikle alakası yok. cevap basit: bıngıl bıngılsan giyme. etin sıkıysa, croptan yağ fışkırmıyorsa giy.

2 nisan 2023 10:43

2. ss ben olsam önce denemek için giyip fotograf ve video çekerim. görünüşümü beğenirsen giyerim.

2 nisan 2023 11:37

3. E insanları da estetik açıdan ilgilendiriyo kfkdkdkds isteyen istediğini giyermiş he anam he

2 nisan 2023 13:45

4. Yani bunu burda soruyorsan giymek için gereken özgüvene ve cesarete sahip değil misin acaba? İçinde rahat edemeyeceksen giyme. Umursamasan bize sormaz direkt giyerdin diye düşünüyorum.

2 nisan 2023 14:29

5. Daha önce hiç giymedim ama fiziğime benzer kızlarda görünce beğendim yine de alışık olmadığım için giyemeyeceğim sanirim tesekkur ederim yanitlariniz icin

2 nisan 2023 17:15

6. ben giyiyorum süslü ölçülerimiz benzer fazla çıkık göbeğin yoksa gayet yakışır ayrıca

2 nisan 2023 17:32

7. Nasıl taşıdığına bağlı süslü kimisi göğsünü gere gere kırıta kırıta giyende gözüme hiçbir şey batmazken sürekli belini çekiştirip yakasını düzeltende lombur lombur fışkıran yanlar etler sütyen askısının yanından taşan yağlar falan gözüme takılıyor

2 nisan 2023 20:41