cv de hangi bilgisayar becerilerini bilmek beni öne çıkarır?

mühendislik öğrencisiyim. sene sonunda staj yapacağım bunun için cv me şimdiden bilgisayar becerisi eklemek istiyorum. excel, word, power point biliyorum. bunun haricinde hangi programları öğrensem işime yarar? adobe photoshop falan öğrensem mühendislik için uygun mu acaba? cevaplarsanız çok sevinirim süslüler☘

1. Makine mühendisliği bu arada.

7 eylül 2020 10:01

2. Solidworks en çok kullanılan cad programlarından biri, kesinlikle seni öne çıkarar. Autocad bilmekte önemli. Başlangıç için ikisini öğrenmeye çalışmalısın.

7 eylül 2020 11:38

3. Autocad biliyorum yazmayı unutmuşum. Teşekkür ederim herkese. Ansys ilgimi çekti onu öğrenmek istiyorum acaba zor bir program mı ? Ne kadar sürede öğrenebilirim?

7 eylül 2020 11:49

4. biliyorsunuz ki makina mühendisliği çok farklı ve geniş alanlara sahip. ben 5 yıl oldu mezun olalı sadece matlab kullanıyorum, solidworks,autocad ve ansys'i en son 3. sınıfta ödevimde kullanmıştım herhalde. hangi sektör ve konuya yönelmek istediğinize bağlı. temel olarak bir cad programı öğrenmeniz gerekli tabii. matlab da birçok analiz, simülasyon için çok gerekli oluyor. bence dediğim gibi temel olarak bir cad programı öğrenin sonrasında analiz-simülasyon için bir program öğrenebilirsiniz yönelmek istediğiniz alana göre.

7 eylül 2020 16:42